13 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăMAMICIPrima baita – temperatura si confort

Prima baita – temperatura si confort

Inrolare trafic.ro

Prima baita a nou-nascutului reprezinta unul dintre evenimentele asteptate de proaspetii parinti. Tocmai de aceea, multi, coplesiti de emotie, solicita sprijinul apropiatilor in asa fel incat mica comoara sa beneficieze de tot confortul.

Chiar daca prima baita reprezinta mai degraba una dintre traditiile aduse odata denasterea nou-nascutului, aceasta presupune, in acelasi timp, si multa indemanare, astfel incat nou-nascutul sa se simta destul de bine si foarte ocrotit.

Pentru ca acest moment sa decurga ca la carte, parintii trebuie sa pregateasca cu multa atentie atat apa, cat si cele necesare pentru ingrijirea sa. In acelasi timp, acestia trebuie sa ii ofere micutului tot confortul din incapere. Cu alte cuvinte, camera va trebui sa fie adaptata nevoilor sale de confort. Dar care sunt nevoile puiului de om in primele clipe de viata?


Ei bine, nou-nascutul nu are nevoie de o camera in pasii modei, cu mobila de calitate ori imprimeuri de bun gust. Acesta isi doreste sa se simta bine, fiind astfel primit intr-un spatiu nici prea calduros, nici prea racoros, nici prea umed, nici prea uscat. Deja parca ne aflam in pretioasele basme romanesti, dar, recomandarile specialistilor sprijina cele spuse mai sus.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: