26 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăTUNSORINu lăsa părul să cadă!

Nu lăsa părul să cadă!

APIVITA propune un tratament cu rezultate vizibile pentru un păr frumos și sănătos

În sezonul de toamnă, femeile și bărbații deopotrivă pot observa pierderi semnificative ale părului. Acesta poate fi un fenomen pur sezonier, dar ce se întâmplă atunci când pierderea părului persistă?

Pentru o lupta eficienta împotriva acestei probleme, APIVITA propune tratamentul complet PROPOLINE, cu produse specializate si până la 99% cu ingrediente naturale, format dintr-un șampon tonifiant și o loţiune spray împotriva căderii părului, atât pentru bărbaţi, cât și pentru femei.

 HairlossRange

Tratamentul APIVITA PROPOLINE conţine proteine din plante ce stimulează creșterea părului și întărește structura firelor, oferind si hidratare și hrănire. Îmbogăţit cu propolis, uleiuri esenţiale, cimbru și arbore de ceai, produsele controlează secreţia de sebum și nu îngrașă scalpul.

Pentru femei :

  • Șampon tonifiant – bogat în ingrediente active precum lupinul, dafinul și ginsengul, samponul întărește și hrănește firul subțire, părul devenind rezistent și revitalizat.

  • Tratament loțiune-spray anti-cădere păr– conține proteine din lupin, vitamine și dafin, hrănește și întărește firul subțire, crește densitatea părului și calmează iritațiile scalpului, lăsând părul tonifiat și rezistent.

Pentru bărbați :

  • Șampon tonifiant– conținutul de lupin, rozmarin și ginseng revitalizează foliculii de păr, hrănește și întărește rădăcina firului subțire, iar cimbrul, propolisul, chinina și extrasul de arbore de ceai controlează excesul de sebum și curăță în profunzime, fără să irite scalpul.

  • Tratament loțiune-spray împotriva căderii părului– conține proteine din lupin, rozmarin și ginseng, oferă protecție anti-oxidantă, prevenind îmbătrânirea foliculului pilos, iar uleiurile esențiale de propolis, cimbru și arbore de ceai reduc sebumul de la nivelul scalpului, lăsând părul tonifiat și rezistent.

Gama APIVITA PROPOLINE este disponibilă în farmaciile Sensiblu. Preturi recomandate :

APIVITA PROPOLINE TRATAMENT ANTI-CADERE PAR PENTRU FEMEI*150ML (128.99 lei)

APIVITA PROPOLINE SAMPON TONIFIANT PENTRU FEMEI*250ML (51.99 lei)

APIVITA PROPOLINE TRATAMENT ANTI-CADERE PAR PENTRU BARBATI*150ML (128.99 lei)

APIVITA PROPOLINE SAMPON TONIFIANT PENTRU BARBATI*250ML (51.99 lei)

Pentru mai multe întrebări și informații despre APIVITA, accesează: www.facebook.com/Apivita.Ro sau www.apivita.com

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: