Search for content, post, videos

Adevaratul motiv pentru care Regina Elisabeta poarta tinute in culori aprinse

Adevaratul motiv pentru care Regina Elisabeta poarta tinute in culori aprinse

Culoarea nu este una intamplatoare. In timpul domniei sale de 65 de ani, Regina Elisabeta a purtat zeci de nuante indraznete. A ales de la fuchsia la lamaie pana la albastrul regal.

Deci, care este povestea adevarata din spatele garderobei luminoase a Reginei? Se pare ca totul nu este legat doar de preferintele personale ale suveranei. Are si un rol cat se poate de practic.

Citeste si: Regulile pe care le repectă cu strictețe copiii lui Kate Middleton. Soția Prințului William nu se abate de la ele

De ce Regina Elisabeta poarta atat de des tinute in culori aprinse?

Conform declaratiilor soacrei sale, Sophie, contesa de Wessex, Regina vrea sa se asigure ca membrii publicului o pot vedea din multime. Acest aspect este deosebit de important pentru siguranta ei. Asta mai ales in timpul evenimentelor oficiale.

„Trebuie sa iasa in evidenta pentru ca oamenii sa poata spune: ‘Am vazut Regina'”, a spus Sophie, in documentarul „The Queen at 90”.

Alte surse au confirmat motivul din spatele celei mai faimoase alegeri de moda a reginei Elizabeth.

„Regina a fost mereu constienta ca trebuie sa iasa in evidenta de multime. Din acest motiv poarta mereu haine vii”, a declarat Caroline de Guitaut, curator la Royal Collection Trust, pentru New York Times.

Ce culoare nu poarta niciodata?

Poarta toate nuantele curcubeului. Dar se pare ca exista si o culoare pe care suverana nu o poarta absolut deloc: culoarea bej. De asemenea, si alte culori neutre sunt evitate cu strictete. Motivul este tot legat de siguranta ei in public.

„Nu va participa niciodata la un eveniment pe iarba, cum ar fi o cursa de cai sau un garden party, imbracata in verde-camuflaj. Dar va purta verde cu placere pentru a iesi in evidenta acolo unde este nevoie”, a afirmat Sali Hughes, jurnalista si autoare regala, in cartea sa, Our Rainbow Queen.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *