Search for content, post, videos

Cele mai norocoase zile ale anului 2019 pentru casatorie

Daca te gandesti cu emotie la venirea anului 2019 si ai decis sa te casatoresti, insa nu ai ales, inca o data, tine cont de recomandarile astrologice si alege-ti ziua norocoasa in functie de ele.

Mai exact, conform astrologilor, ziua de 6 ianuarie aduce noroc in plan sentimental, intrucat pe aceasta data, Venus, care este planeta iubirii, va atinge elongatia vestica maxima, ceea ce va aduce armonie in cuplu.

Ziua de 8 august este norocoasa pentru casatorie, intrucat potrivit culturii asiatice, cifra 8 este cifra infinitului. Drept urmare, este cifra care simbolizeaza iubirea infinita dintre sot si sotie. Pentru ca luna august este a opta luna din an, data de 8 august capata o semnificatie dubla. Pe de alta parte, se pare ca trebuie sa fie evitata cifra 4, pentru ca aduce ghinion in casnicie si chiar este asociata cu moartea.

Ziua de 21 martie aduce, de asemenea, noroc in plan sentimental, motiv pentru care poti alege si aceasta data pentru casatorie. Vei avea Luna Plina, ceea ce va insemna noroc si bunastare pentru casnicia ta.

Citeste si: Stai departe de ele! Top trei zodii cu care sa nu te cuplezi in 2019

Pe 17 iunie este, din nou, o zi potrivita pentru casatorie, intrucat va fi Luna Plina, iar aceasta va avea o culoare deosebita, ce va aduce bunastare si belsug in familie.

14 septembre este, insa, o data excelenta pentru casatorie. Aflata in luna recoltei, aceasta zi semnifica bunastare si abundenta, motiv pentru care daca vrei sa nu duci lipsa de nimic nu ezita sa te casatoresti la aceasta data.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *