Search for content, post, videos

Ai grija ce-i spui unui nativ Leu! Adevaruri pe care trebuie sa stii despre aceasta zodie

Daca te-ai indragostit de o persoana nascuta in zodia Leu si ai senzatia ca nu te lasa sa te apropii prea tare de el, afla mai multe detalii despre personalitatea sa tinand cont de zodie.

O persoana nascuta sub semnul Leu va fi mereu cu zece pasi in fata ta, motiv pentru care atunci cand sunt prost dispusi, nu-i deranja.

Leii nu suporta sa para vulnerabili in fata nimanui, motiv pentru care intotdeauna vor suferi in tacere si nu vor vorbi niciodata despre problemele care ii macina.

Femeile nascute sub semnul Leu nu sunt deloc materialiste, dar stiu foarte bine sa faca bani si nu au nevoie de ajutor pentru a se intretine.

Niciodata sa nu le spui ceva ce ar putea sa-i raneasca,intrucat odata ce s-au suparat, suparati vor ramane. De asemenea, nu le spune sa plece, deoarece s-ar putea sa regreti pentru ca ei odata ce au plecat nu se vor mai intoarce.

Leii sunt deseori dezamagiti pentru ca asteptarile lor legate de oameni sunt foarte ridicate. Nu au nevoie de atentie constanta, dar trebuie sa ii asiguri ca tu ai nevoie de ei, la fel cum au si ei.
De asemenea, stai departe de o persoana nascuta sub semnul Leu atunci cand e nervos, intrucat atunci nu va vrea sa auda nimic din ce ai de spus. Desi cand sunt suparati spun tot felul de lucruri, nu trebuie sa-i iei in serios. Vor regreta.

Un Leu considera ca fiecare este creatorul propriului destin, iar daca nu incerci sa-ti schimbi viata atunci cand ai probleme, atunci nu ai dreptul sa te plangi.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *