15 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPHoroscop complet luni, 2 iunie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Horoscop complet luni, 2 iunie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Inrolare trafic.ro

Oscilatii majore in starea de spirit vor cauza probleme nativilor mai multor zodii, in ciuda eforturilor lor de ascunde trairile puternice.

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 2 iunie

In mod normal, Berbecii ar actiona fara a-si ridica semne de intrebare cu privire la implicatiile actiunilor lor, fara a-si lua masuri de precauti. Astazi, insa, nativii acestei zodii trebuie sa se opreasca, sa se gandeasca si sa analizeze fiecare fateta a actiunilor lor, caci altfel vor pune ei insisi cruce la un plan de viitor sau la un proiect in care au pus mult suflet.

TAUR – horoscopul zilei de luni, 2 iunie

Taurii isi vor pune la indoiala valoarea in munca, dar si implicarea si ajutorul pe care le ofera in relatiile de familie sau in cea de cuplu. Nativii acestei zodii manifesta o sensibilitate crescuta astazi, motiv pentru sunt usor de demoralizat de orice fel de critica. Principala problema din care deriva toate acestea sunt standardele exagerat de ridicate, chiar imposibile la care se raporteaza Taurii. Nativii acestei zodii ar trebui sa-si stabileasca tinte obiective.

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 2 iunie

Desi toate lucrurile par a fi intrat pe un fagas bun pentru Gemeni, nerabdarea lor ii face sa interpreteze gresit anumite informatii care ajung la ei, mai ales daca sunt transmise verbal. „Telefonul fara fir” risca sa-i irite pe Gemeni si chiar sa reactioneze neadecvat provocarilor care stau in fata lor. Nativii acestei zodii trebuie sa constientizeze ca atitudinea face, de fapt, marea diferenta in solutionarea oricaror probleme.

RAC – horoscopul zilei de luni, 2 iunie

Racii vor depune eforturi pentru a-si tine ascunse trairile intense, cu atat mai mult cu cat subconstientul lor o sa le furnizeze informatii si, implicit, stari pe care pana acum au incercat sa le reprime. Desi nativilor din Rac nu le sta in fire sa se destainuie, de data asta le este recomandat sa-si spuna „oful” unui apropiat pentru a se debarasa de greutatea emotionala care-i apasa.

LEU – horoscopul zilei de luni, 2 iunie

Leii vor avea senzatia ca ideile lor si mai cu seama mintea lor au o viata proprie, motiv pentru care, in ciuda sarcinilor care trebuie indeplinite de indata, nu se pot concentra nici macar 10 minute asupra unei activitati fara sa se zboara gandurile in totala alta parte. Ar putea primi chiar si mustrari din cauza asta. Pentru a preveni potentialele probleme generate de lipsa lor de concentrare, Leilor le este recomandat sa-si treaca pe foaie toate activitatile prioritare, in ordine si sa nu se abata de la ele.

FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 2 iunie

O problema presanta la care nu au reusit sa gaseasca solutii ii apasa puternic pe nativii din Fecioara. Desi au cautat o multime de cai de rezolvare si s-au consumat fizic si psihic, Fecioarelor le-a scapat solutia tocmai pentru ca s-au incapatanat sa rezolte totul de unele singure. Este momentul sa ceara ajutor fara niciun fel de jena.

BALANTA – horoscopul zilei de luni, 2 iunie

Balantelor care se simt emotional vulnerabile le este recomandat sa se retraga in coconul lor de siguranta pana reusesc sa se intareasca psihic. Sunt usor de ranit, chiar daca aparent par a fi vioase si sigure pe sine. Insa, odatã retrase în coconul lor de siguranta, Balantele trebuie sa constientizeze ca au nevoie de optimism pentru a infrunta perioada care urmeaza si care se anunta, de altfel, dificila si chiar suprasolicitanta.

SCORPION – horoscopul zilei de luni, 2 iunie

Scorpionii sunt constienti ca adevarata putere de influenta provine din cunoastere, dar chiar daca se straduiesc sustinut sa prezinte cele mai bune argumente, tot nu reusesc sa convinga anumite persoane ca ideile, planurile, proiectele sau chiar visurile lor sunt realizabile. Scorpionii ar trebui sa se dea deoparte o perioada, sa se cunoasca mai bine pe sine si sa se tempereze, caci modul lor uneori prea insistent de a pune problema ii face pe ceilalti sa reactioneze negativ, nefiind neaparat vorba de argumente nevalide prezentate de nativul acestei zodii.

SAGETATOR – horoscopul zilei de luni, 2 iunie

Chiar daca unele persoane au impresia ca Sagetatorilor le este foarte usor sa se exprime, sa se faca intelesi prin comunicarea directa, nativii acestei zodii vor constata astazi ca nu le este chiar la indemana, ca intampina dificultati in a se face intelesi. Chiar daca toate argumentele lor sunt perfect valide, nu strica totusi sa ia in considerare si starea de spirit a celorlalti atunci cand isi expun punctul de vedere. Cele mai multe neintelegeri apar pe fondul frustrarilor emotionale pe care fiecare le dezvolta in sine, nu neaparat din rea intentie sau lipsa de respect.

CAPRICORN – horoscopul zilei de luni, 2 iunie

Dinamica relatiilor creeaza confuzie in minte Capricornilor pe masura ce acestia simt ca pasesc pe coji de oua si nu reusesc sa gaseasca strategia potrivita pentru a inlesni comunicarea. In unele cazuri, se prea poate ca relatia sa fie defectuoasa total sau sa se fi degradat pana la iremediabil, iar Capricornii ar trebui sa admita si aceasta posibilitate, nu sa se minta in continuare.

VARSATOR – horoscopul zilei de luni, 2 iunie

Varsatorii sunt foarte irascibili astazi pe masura ce constata ca o persoana importanta pentru ei si-a schimbat parerea vizavi de integritatea lor. Desi incearca sa evite orice fel de confruntare, Varsatorii tot vor ajunge la discutii tensionate cu cineva apropiat lor. Insa, cu atat mai bine! Decat sa cladeasca in continuare frustrare si furie in ei, este recomandat sa se elibereze de aceasta povara si sa mizeze pe sinceritate, chiar daca doare in numeroase cazuri.

PESTI – horoscopul zilei de luni, 2 iunie

Pestii au fost asaltati in ultimele zile cu informatii noi, iar in momentul de fata nu stiu ce decizia sa ia cu privire la urmatorul lor pas. Daca, in mod normal, Pestilor li se acorda timp sa se gandeasca, de data asta cineva le va solicita actiune rapida si imediata, fapt care ar putea sa-i tulbure destul de mult. Insa, atata timp cat sunt sinceri cu ei insisi si cu cei din jur si au curajul sa puna piciorul in prag, au sanse ca ziua sa nu li se termine cu afirmatii de tipul „Totusi, daca n-as fi facut asa…”.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: