Search for content, post, videos

VIDEO Asa poti aduce fascinanta iarna pe unghiile tale

Astazi va prezentam un model foarte frumos care poate fi purtat atat la ocazii speciale cat si in zilele frumoase de iarna in care zapada se va asterne peste tot.

Pentru a realiza aceasra manichiura aveti nevoie de lac baza pentru unghii, oja alba, albastra, nail art alb si argintiu si lac incolor.

Pictura este foarte simpla , mai intai se aplica lacul baza pentru unghii, apoi oja alba, dup acare o o jumatate de unghie in diagonala se folosesteculoarea albastra. Cu nail art argintiu delimitam cele doua culori de pe unghii. Prin aceasta diagonala argintie se pot acoperi  eventualele imperfectiunu aparute la aplicarea celor doua culori. Pe partea alba desenam buline albastre si argintii intercalate intre ele. Pe partea albastra pictam cate doi fulgi de nea pe fiecare unghie, unul mare catre baza unghiei si unul mai mic catre varf. Apoi printre fulgi vezi desena cateva buline albastre si argintii.

Urmariti cu atentie video-ul de mai jos si veti vedea cum  se procedeaza pentru a otine niste fulgi de zapada foarte frumosi.

Pentru un efect deosebit si pentru protectia desenului se aplica pe fiecare unghie cate un strat de lac incolor.
Nu uitati: intre operatiuni trebuie sa lasati suficient timp pentru uscarea straturilor de lac si oja.

VIDEO Asa realizezi manichiura cu fulgi de zapada

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *