Search for content, post, videos

Cum sa scapi de parul nedorit de pe fata folosind o masca simpla! Ai nevoie de cateva ingrediente!

Pilozitatea excesiva de pe fata poate fi extrem de deranjata pentru o femeie preocupata de frumos, motiv pentru care iti propunem o metoda foarte simpla, ce te va ajuta sa scapi de parul nedorit.

Desi epilarea cu ceara este cea mai eficienta metoda pentru a elimina parul nedorit, cand vine vorba de fata este musai sa alegi metode mai putin agresive, intrucat firul de pe fata nu are radacini atat de puternice.

Asadar, pentru a elimina parul nedorit de pe fata incearca masca de fata de baza de turmeric, ce exfoliaza pielea si o curata in profunzime, datorita proprietatilor antibacteriene si antiinflamatoare.
Amesteca doua lingurite de turmeric cu lapte si omogenizeaza bine, pana obtii o pasta. Aplic-o pe fata si asteapta sa actioneze timp de 20 de minute, dupa care curata fata cu apa calduta.

In cazul in care pilozitatea este excesiva puteti adauga si faina de mazare, o jumatate de bol de lapte, o lingurita de turmeric si una de smantana.

Amesteca toate ingredientele pana obtii o pasta moale. dupa care aplic-o apoi pe fata in sensul cresterii firelor de par. Lasa masca sa actioneze aproximativ 30 de minute, dupa care freaca fata cu palmele in sensul opus cresterii firelor de par. Indeparteaz-o cu apa calduta si nu vei mai avea probleme.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *