2 octombrie , 2023

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETEEfectele uimitoare ale bicarbonatul de sodiu asupra intregului corp! Face minuni pentru...

Efectele uimitoare ale bicarbonatul de sodiu asupra intregului corp! Face minuni pentru tenul tau, indeparteaza CEARCANELE, punctele negre si catifeleaza pielea

Bicarbonatul de sodiu s-a dovedit a fi cat se poate de benefic in ingrijirea intregului corp, avand in vedere ca are o serie de proprietati incredibile.

Astfel, acest produs care se gaseste in aproape toate bucatariile gospodinelor, poate fi folosit atat ca remediu cosmetifc cat si pentru a lupta impotriva unor afectiuni ale pielii.

Deci, asa folosesti bicarbonatul de sodiu pentru ingrijirea intregului corp:

– Bicarbonatul de sodiu te scapa de punctele negre, daca este integrat intr-o masca speciala. Masca se realizeaza prin adaugarea a doua lingurite de bicarbonat de sodiu la 100 de mililitri de apa. Se amesteca tot iar pasta obtinuta se maseaza pe fata cu miscari circulare, pentru acoperirea porilor. Dupa 15 minute fata se clateste cu apa calduta iar punctele negre vor fi disparut.

– Bicarbonatul de sodiu poate fi solosit si in ingrijirea si albirea unghiilor. Pentru a face acest lucru este de ajuns sa aplicati pe unghii aceeasi solutie descrisa mai sus, iar apoi sa le spalati cu apa rece. Se vor albi imediat.

– Bicarbonatul de sodiu este indicat si pentru albirea dintilor, daca este folosit la fel ca si atunci cand va albiti unghiile cu el.

– Bicarbonatul de sodiu este, nu in ultimul rand, minunat pentru a tonifia si curata in profunzime pielea de pe fata si de pe gat. Aceeasi pasta descrisa mai sus se aplica pe intreaga piele, se maseaza cu miscari circulare si apoi zonele pe care a fost aplicata se spala cu apa rece. Efectele de curatare sunt cu adevara uimitoare, pielea ramanand fina si alba.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: