22 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATECum tratam anexita fara antibiotice?

Cum tratam anexita fara antibiotice?

Inrolare trafic.ro

Anexita este una dintre cele mai frecvente afectiuni ale femeii care poate determina infertilitate, in cazul in care este diagnosticata prea tarziu.

 

Fiind una dintre afectiunile inflamatorii, anexita afecteaza uneori, iremediabil, sanatatea uterului si trompelor uterine. Asa cum aminteam, rata de raspandire a acestei boli este destul de ridicata, mai mult de jumatate dintre femei fiind afectate.

 

Diagnosticata tardiv, anexita se cronicizeaza, blocandu-se astfel accesul spermatozoizilor catre canalele trompelor uterine pentru a putea intalni ovulul in vederea fecundarii sale. Cu alte cuvinte, netratata la timp si in mod corespunzator, anexita poate genera infertilitate.

 

Simptomatologia anexitei poate fi usor confundata cu alte afectiuni. Febra, menstruatia abundenta si pe o durata mai lunga, varsaturi, durerile abdominale, intarzierea conceperii unui bebelus sunt destul de comune in aceasta situatie.

 

Desi, potrivit medicilor, anexita este tratata in mod eficient cu ajutorul antibioticelor, exista indicatii potrivit carora prin folosirea terapiilor naturiste sa fie scurtata perioada bolii, grabind vindecarea.

 

Afla pe bebelu.ro care sunt plantele care ajuta la tratarea anexitei fara a fi nevoie de administrarea antibioticelor 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: