16 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăMODACum alegi poseta potrivita

Cum alegi poseta potrivita

Inrolare trafic.ro

Accesoriile pe care le alegem la o tinuta sunt la fel de importante ca si hainele. Oamenii din jurul tau vor observa aceste „nimicuri”.

Pe de alta parte, daca doriti sa atrageti atentia unui barbat, este bine sa-l faceti sa observe cele mai bune trasaturi. Stilul si marimea posetei pot fi elemente definitorii in acest proces. Locul in care poseta se intalneste cu trupul este important in acest caz.

Geanta de mana nu ar trebui sa fie astfel diferita de restul vestimentatiei, ci mai degraba sa se asorteze cu ea. Mai mult, e nevoie sa fie suficient de spatioasa pentru a putea cuprinde toate lucrurile necesare pe care le porti cu tine zi de zi. In acelasi timp insa, culoarea si designul posetei trebuie sa fie suficient de bine alese pentru a se potrivi mai multor tinute.

Iata cateva ponturi pe care trebuiesc luate in considerare pentru alegerea posetei potrivite:
1. Daca trupul tau este mai generos de la brau in jos, alege o geanta mica cu o curea scurta. Aceasta se va aseza imediat sub brat, atragand atentia privitorului mai sus de talie, spre partea trupului de care esti satisfacuta pe deplin.

2. Daca in schimb esti mai plinuta in partea de sus a corpului, alege o geanta mai mare cu o curea lunga, care sa atraga atentia in zona picioarelor.

Citeste si:  Tendinte genti Versace toamna iarna

3. In cazul in care aveti un trup subtire o geanta de tip sac va va ajuta sa adaugati ceva in plus look-ului. Orice tip de geanta voluminoasa va va ajuta de altfel sa adaugati o noua dimensiune.

4. Pentru cele mai plinute, recomandam un geanta mica cu o tendinta de culoare care sa atraga atentia in mod suplimentar. Poseta va avea o curea scurta spre mediu, care va va ajuta sa atrageti atentia catre partea superioara a corpului, nu pe intregul trup.

5. Cele cu trup perfect sunt si cele mai multumite, avand posibilitatile cele mai variate de a alege, atata timp cat poseta nu intra in contrast cu tinuta.

Nu uitati – Tinuta perfecta alaturi de accesoriile potrivite pot ajuta la construirea celui mai atragator autoportret.

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: