30 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETECea mai buna metoda pentru a avea unghii care lucesc, mereu, fara...

Cea mai buna metoda pentru a avea unghii care lucesc, mereu, fara oja

Daca vrei ca unghiile tale sa aiba un aspect minunat, lucios, chiar si atunci cnad nu aplici peste ele oja sau lac de unghii, atunci afla ca exista o metoda naturala si sanatoasa pentru a face acest lucru.

Procedeul este unul cat se poate de simplu si presupune respectarea a trei pasi care vor face ca unghiile tale sa arate lucioase si sanatoase inmod natural. Mai mult decat atat, acest procedeu te va scapa de aspectul ingalbenit al unghiilor care apare dupa folosirea ojei pentru timp foarte lung.

Cea mai buna metoda pentru a avea unghii care lucesc:

Pasul 1: Spala-te pe unghii foarte bine cu apa si sapun si indeparteaza de sub unghii toate particulele, cu ajutorul unui scobitor de lemn. Apoi sterge foarte bine unghiile cu ajutorul unui prosop de bumbac.

Pasul 2: Cu ajutorul unei piole abrazive, slefuieste foarte bine suprafata fiecarei unghii, pana cand aspectul acesteia devine alb-mat. Dupa aceea, spala din nou unghiile foarte bine cu apa calda si cu sapun.

Pasul 3: Dupa ce unghiile s-au uscat, nu trebuie decat sda iti inmoi unghiile intr-un bol in care ai pus ulei de masline. Tine varfurile degetelor in acel bol timp de 20 de minute, pana cand uncghiile se inmoaie. Uleiul de masline le va hidrata si efectiv va curata unghiile de toate impuritatile. La final, maseaza unghiile cu o bucatica de bumbac, pentru a te asigura ca efectul uleiului de masline are loc si in profunzime. La final, spala-te dinnou pe unghii cu apa calda si sapun si lasa-le sa se usuce. Vei observa o diferenta imensa si ca unghiile au devenit lucioase si au capatat un aspect cat se poate de sanatos.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: