13 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăMAMICICe spune IQ-ul despre abilitatile copilului?

Ce spune IQ-ul despre abilitatile copilului?

Inrolare trafic.ro

Curiozitatea de a ne afla IQ-ul este destul de mare, ba mai mult, majoritatea parintilor isi doresc sa descopere acest lucru si la propriul copil, dorind sa afle modul in care IQ-ul ajunge sa influenteze abilitatile sale atat la scoala, cat si mai tarziu, in viata de adult.

 

Desi Einstein este considerat a fi unul dintre cei mai inteligenti oameni ai planetei, avand un coeficient de inteligenta de 160, in realitate, considera specialistii acesta nu a fost declarat unicul om cu asemenea calitati.

Iata asadar, ce spune IQ-ul despre abilitatile copilului:

  • IQ-ul este mai mare de 140 – intr-un asemenea caz avem de-a face cu oameni deosebit de inteligenti, cu o capacitate uimitoare de creatie, fiind capabili sa descopere cele mai profunde teorii si sa realizeze inventii greu de depasit in intreaga lume. Cei ce detin un asemenea coeficient de inteligenta pot fi gasiti intr-o proportie destul de mica, de numai 0,2% din populatie.
  • IQ-ul este cuprins intre 130 si 140 – nici cei care se regasesc in aceasta categorie nu trebuiesc neglijati. Acestia sunt oameni creativi, avand o capacitate uimitoare de a conduce, fiind niste leaderi exceptioali in viata profesionala.
  • IQ-ul este cuprins intre 120 si 130 – acestia se incadreaza peste media obisnuita, ocupand in general functii de conducere pe care si le pot duce la indeplinire cu bine. Reusitele profesionale au ca efect munca si perseverenta acestora in mediul scolar.

CONTINUAREA PE BEBELU.RO

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: