13 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăMAMICICe sa faci cand bebelusul are nasul infundat?

Ce sa faci cand bebelusul are nasul infundat?

Inrolare trafic.ro

Raceala este o afectiune care ne face viata dificila si noua, adultilor, ca sa nu mai vorbim de bebelusi care nu pot sa-si curete singuri nasul. Vedeti in articolul de mai jos de mai jos prin ce mijloace il puteti ajuta pe cel mic sa respire mai usor.

Bineinteles ca o vizita la medicul pediatru este necesara, mai ales cand copilul este foarte mic, dar sunt si cateva echipamente de ingrijire pe care le puteti folosi acasa pentru a-i reduce celui mic disconfortul creat de o respiratie dificila.

Curatarea nasului
Acest lucru este absolut esential. Mucusul in exces ar trebui eliminat sistematic cu ajutorul unui aspirator nazal pentru bebelusi. Acesta este extrem de usor de utilizat si se poate apoi steriliza. Copiilor de obicei nu le place si incep sa planga, dar aceasta actiune nu dureaza mai mult de un minut si nu este dureroasa pentru copil.

O atmosfera umeda
Cand bebelusul este racit mucoasa nazala se deshidrateaza mult mai usor. Pentru a preintampina aceasta senzatie neplacuta trebuie sa fii atent la nivelul corect de umiditate al incaperii in care cel mic doarme. Mai ales iarna, cand parintii au tendinta sa supraincalzeasca spatiul in care sta bebelusul, este nevoie de un grad optim de umiditate in camera. Cu ajutorul unui umidificator electric puteti mentine nivelul optim de umiditate in camera, iar daca este prevazut si cu ionizator, va purifica si aerul din camera in care doarme bebelusul.

Citeste si:  Diversifica si stimuleaza dezvoltarea inteligentei bebelusului!

CONTINUAREA PE BEBELU.RO

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: