29 septembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăMACHIAJCe culoare de contur de buze ar trebui să folosești pentru buze...

Ce culoare de contur de buze ar trebui să folosești pentru buze mai voluminoase?

Îți dorești buze cu aspect mai cărnos fără să folosești botox? Nu ești singura. Cererea de produse pentru buze cu efect de umplere, definire și volum este mai mare ca niciodată, dar multe persoane doresc ceva care să pară totuși natural și fără efort.

Pentru a obține acest aspect, uneori cel mai simplu lucru de făcut este să te întorci la elementele de bază. Un standard de aur pentru buze cu aspect mai plin: un contur de buze ideal. Să faci bine conturul este un lucru, dar trebuie să reușești și culoarea pentru a crea iluzia unei buze mai mari. Iată cum să-ți găsești nuanța perfectă de contur de buze pentru un aspect mai voluminos al buzelor.

Ce culoare de buze îți face buzele să pară mai mari?

Răspunsul: „Dacă cineva vrea să își facă buzele să pară mai mari, aș alege fie un contur de buze mai închis decât culoarea naturală sau aceeași culoare”, spune make-up artistul celebrităților Emily Gray.

Ea adaugă: „Depinde cu adevărat de aspectul general pe care vrei să îl obții”. Adică, un contur de buze mai închis decât nuanța ta naturală va crea un aspect structurat, în timp ce o culoare armonioasă se va amesteca mai ușor și va arăta mai natural.

Citeste si:  Trucuri de machiaj pentru gene de invidiat! Cum sa iti creezi propriul rimel

Acest lucru va depinde, de asemenea, de forma buzelor tale, deoarece cele care au un arc al lui Cupidon proeminent pot avea probleme în a estompa un liner super-închis în comparație cu cele cu buze ovale.

De asemenea, puteți contrasta un liner mai închis cu o bază mai deschisă. „Cu acel liner, conturează-ți buzele și trasează-le în exces, aplică un ruj mai deschis și încheie cu puțin luciu de buze pentru a obține un aspect extra senzual al buzelor”, spune Anthony H. Nguyen, make-up artist celebru și Ambasador Global Veritas Artistry al KVD Beauty, Anthony H. Nguyen.

Indiferent de culoarea pe care o alegi, asigură-te că îți hidratezi buzele înainte de a aplica tușul. Optează pentru un balsam de buze hrănitor și folosește-l cu 10 până la 15 minute înainte de a folosi creionul de buze și rujul pentru a te asigura că buza ta este pregătită și umplută cu hidratare. La urma urmei: Buzele crăpate și descuamate îți pot îmbătrâni cu ușurință aspectul.

Dacă vrei ca buzele tale să pară mai pline, optează pentru o nuanță de contur care este ușor mai închisă decât culoarea naturală a buzelor tale, aplică un ruj mai deschis deasupra și estompează cu un gloss sau un balsam de buze.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: