16 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETEAlege parfumul care te reprezinta

Alege parfumul care te reprezinta

Inrolare trafic.ro

 

 

   Ai unda verde sa visezi la gradinile cu flori parfumate, carora le-ai dus dorul,  sau la miresmele proaspete dint-o livada, pentru ca primavara este atat de aproape si-ti permite sa te lasi furata  de lumea parfumurilor, chiar si a celor din colectiile particularizate care te ajuta sa-ti compui propria  "simfonie  personala" si sa-ti alegi mireasma ce ti se potriveste cel mai bine in functie de zi, de momentul din zi, de starea de spirit. Antreneaza-te sa simti aromele in memorie, asa cum fac marii parfumieri, intra in aroma respectiva progresiv, analizeaza ingredientele, gaseste-l pe acela  care te defineste cu adevarat.

     Este incredibil cum parfumierii, acesti magicieni ai miresmelor, reusesc sa gaseasca drumul catre sufletul oricareia dintre noi, transmitandu-ne misterul atractiei pentru o anumita aroma si dandu-ne sansa de a alege, si de ce nu, de a ramane fidela unui singur parfum. Astfel, poti ramane  eroina propriului tau parfum!

    Dar femeia de azi pare ca este intr-o continua transformare, iar parfumierii au sesizat acest lucru si au  integrat acest aspect in produsele lor, propunand declinari multiple ale unei esente. Lasa-te sedusa de colectiile de „haute parfumerie” ce infloresc cu ocazia primaverii si nu uita ca parfumul redevine actul care te implica si care spune ceva despre tine!

   Apa de parfum Ricci Ricci, Nina Ricci, cu note de tuberoza provocatoare, simbol al pasiunii, cu o aroma foarte intensa,  dulce ca mierea, cu nuante de iasomie  si portocala puternice si senzationale este un parfum ce ascunde secretul vietii.

   Colectia Hermessence D’Hermes, cu aroma de iris misterios al carui extract este produs printr-un proces indelungat si complex de oxidare care dureaza ani pentru a ajunge la o mireasma fina, este parfumul ideal pentru o femeie seducator de misterioasa.

   Apa de toaleta Boss  Orange, Hugo Boss, cu mireasma de flori de portocal, ce poarta in sine simboluri ale inocentei si dragostei iti vor aminti, cu siguranta, de zilele de vara si-ti vor anima  spiritul ludic.

   Apa de parfum Jasmin Noir, Bvulgari, cu arome de iasomie discreta, ce simbolizeaza delicatetea feminina, gratia si eleganta, este excelenta pentru o dimineata luminoasa si relaxata, surprinzatoare  prin  antagonismul masculin/ feminin si prin notele sale lemn/iasomie, creand un contrast seducator  si misterios.

 

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: