Tunsori

Tunsori pentru femei de varsta a doua

varsta featured

Multe dintre noi se lovesc de o criza de personalitate in momentul in care depasim pragul psihologic al varstei de 40 de ani.

Specialistii in psihologie feminina ne sfatuiesc insa sa nu ne lasam prada acestor sentimente si sa incercam sa le stavilim prin metode cat se poate de simple. Se pare ca schimbarea look-ului este una dintre cele mai functionale metode de acest fel.

Insa, de multe ori este cat se poate de greu sa stim care este imaginea care dorim sa ne reprezinte dupa o anumita varsta.

Tocmai din acest motiv ne-am propus sa va delectam privirea cu o serie de tunsori potrivite pentru orice femeie care a depasit pragul de 40 de ani

Aceste tunsori va vor scoate in evidenta latura tanara si in special pometii, fiind vorba de tunsori care se bazeaza in special pe accentuarea trasaturilor fetei. Poate va intrebati daca o astfel de accentuare va poate avanataja! Ei bine, raspunsul este pozitiv. Femeile care sunt indraznete si cauta atat confort cat si eleganta prin tunsoarea pe care o abordeaza sunt, potrivit studiilor mentionate mai sus, mult mai apreciate de cei din jur.

Tunsorile ilustrate in galeria fotografica de mai jos abordeaza mai multe stiluri. Veti observa ca tunsorile pixie, cele in scari sau tunsorile bob sunt cele care se potrivesc cel mai bine pentru voi, fiind totodata si foarte usor de intretinut.

Asa ca este vremea sa facem o adevarata schimbare de imagine, dupa modelele urmatoare, nu credeti?

VEZI SI

Cum sa te tunzi ca sa pari mai slaba

Tunsori dupa forma fetei

Tunsori bob

FOTOGALERIE

загрузка...