Search for content, post, videos

Rugaciunea Sfantului Antonie pentru ajutor la examene! Rosteste-o si vei avea noroc din plin

Examenul de Bacalaureat se apropie cu pasi repezi, asa ca daca simti nevoia de ajutor poti sa apelezi si la credinta. Rugaciunea Sfanutului Antonie este recunoscuta ca fiind un ajutor la examene.

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu cel viu, ajuta-l pe copilul acesta (numele) sa treaca cu bine aceasta incercare ce ii sta inainte. Cel ce ne-ai cerut sa fim intelepti ca serpii si blanzi ca porumbeii, lumineaza-l pe robul tau (numele) sa invete ceea ce trebuie ca sa fie bine pregatit la examenul care il asteapta. Tu stii ce e bine si ce e rau. In mainile Tale sunt vietile noastre. Noi, crezand ca este de folos acestui copil sa iasa incununat din aceasta incercare, Te rugam sa arati si de aceasta data puterea ajutorului Tau. Dar sa nu fie dupa voia noastra, Doamne, ci dupa voia Ta cea sfanta, ca Tu il iubesti mai mult decat noi si stii ce-i este cu adevarat de folos.

Citeste si: Cea mai puternica rugaciune pentru bani, avere si prosperitate! Rosteste aceste cuvinte si-ti vei indeplini toate dorintele

Doamne, ajuta-l pe robul Tau (numele) sa nu caute lauda lumeasca, ce este degrab trecatoare, ci sa caute vietuirea curata si sfanta, ca sa dobandeasca Imparatia cerurilor. Vietile oamenilor sunt pline de incercari. Ce folos vom avea daca vom castiga bunatatile vremelnice, de nu le vom dobandi si pe cele vesnice? Ce folos vom avea de ne va lauda lumea aceasta, daca faptele noastre nu sunt bineplacute Tie? Ajuta-ne, Dumnezeule, ca numai la Tine sa cautam implinirea noastra si sa preaslavim in vecii vecilor Numele Tau cel Sfant. Amin!

Ca sa aiba efectele scontate, insa, trebuie sa fie rostita de parinti, cel putin noua zile consecutive si in timp ce rostesc vorbele de mai sus ar fi bine sa tina o lumanare aprinsa. ​

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *