Search for content, post, videos

Rugaciunea pe care toti romanii trebuie sa o rosteasca pe 30 noiembrie! Iti va aduce noroc din plin!

Crestin ortodocsii il vor sarbatori vineri, pe 30 noiembrie, pe Sfantul Andrei, despre care se spune ca este ocrotitorul romanilor. De aceea, in aceasta zi sfanta este musai sa rostiti aceasta rugaciune.

In numele Tatalui, si Fiului, si Sfantului Duh, Domnului sa ne rugam

Doamne Dumnezeul nostru, Tu, Cel ce ai zis si s-a facut faptura, nu intoarce dumnezeiasca Ta fata de la noi cei pacatosi, ca sa nu vina asupra-ne mania cea groaznica si infricosatoare a durerilor, care este rodul pacatelor noastre pe care in toata ziua, cu nesocotinta, in chip nenumarat le savarsim.

Citeste si: Rosteste aceasta rugaciune si vei fi ferit de toate relele

Noi suntem pacatosi si patimasi, netrebnici si plini de rautate, iar Tu esti izvorul vietii si al milostivirii; nu ne lasa, Doamne; nu trece rugaciunea noastra, a pacatosilor, nici nu rasplati noua dupa nelegiuirile noastre, ci, pentru ca nu suntem vrednici a castiga prin sarguinta cea de toate zilele milostivirea Ta, daruieste-ne-o Tu, Doamne, ca un preamilostiv. Pentru rugaciunile Apostolului Tau Andrei, daruieste-ne noua sanatate si viata ferita de toata rautatea. Pentru pomenirea lui cea de azi ne intareste cu darul Tau cel stapanitor, ca din adancul inimilor noastre, cu bucurie sa laudam praznuirea lui si sa slavim preasfant numele Tau, in vecii vecilor. Amin.

Sfantul Andrei este sarbatorit in fiecare an pe data de 30 noiembrie. Acesta s-a nascut in Betsaida Galileia, o localitate aflata in nordul Tarii Sfinte. Sfantul Aposol Andrei a fost pescar, alaturi de fratele si tatal sau, iar inainte de a deveni ucenicul lui Iisus Hristos, acesta a fost ucenicul Sfantului Ioan Botezatorul, potrivit crestinortodox.ro.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *