Search for content, post, videos

O cantareata de la noi, marturisire sfasietoare: „Sotul m-a drogat cinci ani. M-a agresat”

S-a bucurat din plin de o cariera de succes, insa viata nu a fost deloc usoara pentru ea. Abia acum, insa, a avut puterea de a vorbi.

Celebra cantareata Mihaela Mihai, in varsta de 71 de ani, a trait momente cutremuratoare. Dupa divortul de nepotul lui Mihail Sadoveanu, Mihai Stihi, ea s-a casatorit cu Maxime Dufour, un om de afaceri francez pentru care s-a mutat in Paris si cu caruia i-a daruit o fetita.

“Isabelle e un inger pe care mi l-a trimis Dumnezeu, e un copil extraordinar. Tatal ei e francez si l-am iubit foarte tare, dar pana la urma a trebuit sa accept ideea aa barbatii au si ei limitele lor si intr-o zi i-am spus duaa ce ne despartisem <<Bietul de tine, tu nu esti decat un barbat… Toata lumea recunoaste ca noi femeile suntem mai curajoase, mai puternice, mai rezistente decat barbatii”, a marturisit Mihaela intr-un interviu la Pro tv.

Citeste si: Cristina Siscanu, marturisiri despre depresie: ”Am ajuns pe fundul prapastiei si a trebuit sa aleg!”

Povestea lor de iubire n-a durat, insa, intrucat el o droga. Timp de cinci ani de zile a indurat chinul.

”Sotul meu nu ma batea, dar ma agresa psihic. Nu puteam sa ies undeva cu el, ca avea impresia ca imi fac semne cu alt barbat si ma teroriza pe treaba asta. La un moment dat mi-am dat seama de ce insista atat de mult sa faca el cafeaua dimineata, pentru ca ma droga cu ea. Cinci ani m-a drogat, ca sa poata sa ma faca sa depind de el. La un moment dat am ajuns la faza in care eram de-a dreptul controlata si am realizat ca nu era atat dragoste din partea lui, cat nevoia de a ma poseda, era posesiune paranoica de-a dreptul.

Pleci de acasa, iti bei cafeaua si dupa aceea, in fiecare zi, timp de 10 ani dai telefon acasa din ora in ora sa ma intrebi ce am facut, ce am gandit, cu ce m-am imbracat, unde ma duc, cu cine vorbesc, cu cine ma intalnesc, cand ma intorc… Nu mai ai aer. Asta ucide dragostea. Gelozia asta patologica e ingrozitoare, chiar e o boala si mai ales e un chin pentru o femeie ca mine, cu o personalitate de om liber”, a adaugat Mihaela Mihai.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *