Search for content, post, videos

Lavinia Parva, insarcinata pentru prima oara! Stefan Banica, declaratii despre copil: ”Viata este frumoasa!”

Luni de zile s-a vorbit despre faptul ca Lavinia Parva ar fi insarcinata, insa cand nimeni nu se mai gandea la asta, ea si Stefan Banica au dat vestea cea mare. Cei doi vor deveni parinti, acest copil fiind al treilea pentru cunoscutul artist.

A trecut mult timp de cand Lavinia Parva a fost surprinsa mergand la o clinica de fertilizare, insa se pare ca abia acum au dat roade tratamentele urmate de artista. Anuntul privind sarcina a fost facut chiar Banica, care a dezvaluit aceasta informatie in cadrul concertului de la Sala Palatului.

„Doamnelor si domnilor, va spun de fiecare data, viata este frumoasa. Incercati sa va bucurati de ea pentru ca si eu fac acelasi lucru. Incerc. Nu stiu daca imi reuseste. Si, pentru ca astazi este ziua fetitei mele Violeta, o sa cant pentru ea, implineste 11 ani. Iar Mos Craciun mi-a mai adus o surpriza extraordinara si am sa spun asta seara… Si fata de colegii mei, nici ei nu stiu. Dumnezeu ma incearca si am sa fiu tata pentru a treia oara’, a marturisit artistul.

De-a lungul timpului, insa, Lavinia a vorbit despre faptul ca-si doreste un copil. „Stefan este omul care aduce bucurie in sufletele oamenilor. Nu m-am gandit la un copil. Mi-ar placea ca Mos Craciun sa imi aduca un spectacol frumos cu acesti copii. Imi plac foarte mult copiii”, spunea Lavinia in urma cu un an de zile.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *