Search for content, post, videos

Doru Todorut a rupt tacerea! Ce spune despre relatia cu fosta sotie, la 5 ani de la divort

Doru Todorut a divortat de mama fetelor sale in urma cu cinci ani de zile, insa au ramas in relatii bune, asa ca isi vorbesc frecvent, mai ales ca ii leaga trei fetite.

AStfel, in cadrul unui interviu, Doru Todorut a vorbit despre faptul ca are o relatie buna cu sotia lui, mai buna decat inainte de divort.

„Bine, de la ele vin acum… teme. Stiu ca cea mare are 8 ani, gemenele 6 ani, pe 20 vor face 6 ani. Cum le sarbatoresti? La Poiana Brasov, gasca de copii, petrecere. Am fost candva invatator, deci in toate… nu ma pricep la desen. Ea petrece mai mult timp cu ele si e firesc sa aiba autoritate. In timpul saptamanii ne vedem zilnic, la doua zile. In fiecare seara pe Whatsapp teme, ne vedem. Imi cere sfatul Rebeca.

Eu sunt cu doar un divort la activ, altii sunt cu mai multe. Consider ca divortul vine in momentul in care relatia celor doi oameni de dupa divort e mai buna decat inainte. Copiii vor sa le stie, de aceea intreaba de mai multe ori. Sa stie ele exact, varianta lui tata, varianta mamei- Intreband isi rezolva o problema si nu o lasa in interior. Am avut probleme”, a spus Doru Todorut pentru Sntena Stars.

Doru si Rocsana s-au casatorit in anul 2000 si, la scurt timp, s-a nascut Rebecca, fiica cea mare a cuplului. Au divortat in 2013, dupa ce in 2011 avusesera o alta tentativa, insa s-au impacat.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *