Search for content, post, videos

VIDEOCLIP EXPLICATIV Cum se aplica, de fapt, extensiile clip-on

De multe ori privim domnisoare si doamne la tv, cu par impecabil, lung si frumos, insa de cele mai multe ori acestea se folosesc de diferite artificii.

Extensiile de par nu mai sunt o noutate in zilele noastre. Aproximativ 1 din 5 fete s-au folosit sau se folosesc de aceste artificii.

Exista patru tipuri de extensii de par: clip-on, cheratina, micro ring si impletite.
Astazi vom vorbi despre extensiile clip-on. Acestea sunt un model inedit de de extensii si poate cel mai popular din intreaga lume.

Au o prindere discreta si simpla, pot fi folosite pe parcursul intregii zile, pot fi vopsite, coafate, spalate. Acestea sunt alcatuite din benzi de par, de care sunt atasate mici clame, aproape invizibile, acestea fiind in aceeasi culoare cu culoarea parului iar datorita aplicarii acestora in par acestea nu se vad si se imbina foarte bine cu parul natural. Nu necestita ingrijiri speciale sau intretinere neaparat la saloane specializate si ca pret sunt cele mai accesibile.

Acestea sunt usor de aplicat si usor de purtat, lucru ce nu poate fi decat un beneficiu pentru noi cele care alegem sa le incercam. Extensiile clip-on pot fi de doua feluri: din par natural si din par sintetic. Sunt de diferite marimi, care pot fi adaptate fiecarei tunsori si tip de par.

In tutorialul de astazi vom invata cum sa aplicam acest tip de extensii:

Primul lucru pe care trebuie sa il facem in alegerea extensiilor este culoarea. Aceasta trebuie sa fie aceeasi ca parul nostru. De exemplu daca avem parul negru, extensiile trebuie sa fie de culoare neagra.

Al doilea lucru de care trebuie sa tinem cont atunci cand alegem acest tip de artificiu, este lungimea. Nu de multe ori cele mai lungi sunt si cele mai aspectuase. Daca avem parul scurt trebuie sa avem grija daca putem sa purtam extensii si sa alegem lungimea potrivita.

Extensiile clip-on pot fi alcatuite dintr-o singura fasie groasa si deasa, sau mai multe mici pe care sa le distribuim pe intreg capul.

VIDEO

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *