Search for content, post, videos

VIDEO Tunsoare de vedeta! Look a la Halle Berry

Halle Berry este una dintre cele mai cunoscute actrite de la Hollywood. Actrita in varsta de 47 de ani a cucerit numeroase premii Oscar, in fapt prima actrita de origine afro-americana care a primit acest premiu.

Halle Berry a devenit pe parcursul carierei sale una dintre cele mai indragite actrite de pe intreg mapamondul, devenind usor un fashion icon pentru multe dintre noi.

Cu un aspect mereu impecabil si radiant Halle Berry parca a gasit elixirul tineretii, neparand ca varsta isi mai pune amprenta pe ea.

Tunsoarea a la Halle Berry deja este foarte cunoscuta si indragita in intreaga lume. Ea este printre primele care au ales acest look putin excentric, usor masculin.

Aceasta tunsoare ii scoate in evidenta cele mai frumoase trasaturi, minunantul ten si frumusetea nemarginita.

In tutorialul de mai jos putem afla, cum putem obtine o tunsoare a la Halle Berry, lucru ce nu poate decat sa ne bucure si sa ne faca sa urmarim cu atentie fiecare pas ce trebuie urmat pentru obtinerea unei tunsori impecabile.

Conteaza foarte mult si tipul de par, Halle Berry are un par cu un fir gros, tipic persoanelor afro-americane, lucru ce ne poate pune o usoara piedica, insa un hair stylist veritabil poate obtine aceasta tunsoare indiferent de tipul de par si de grosimea firului.

VIDEO

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *