Search for content, post, videos

VIDEO EXPLICATIV! Cum sa iti faci parul sa para mai voluminos

Mereu ne confruntam cu aceasta problema. Vedem la tv cum toate doamnele arata impecabil, iar parul lor impresionant de frumos si de mult te fac sa iti doresti si tu mai mult si mai mult un astfel de par.

Podoaba capilara a scos si va scoate intotdeauna in evidenta cele mai frumoase trasaturi ale fetei, iar prin simpla-i prezenta te poate face sa te simti sigura pe tine, sa te simti frumoasa.

Pentru astazi ti-am pregatit un tutorial are te va invata pas cu pas ce trebuie sa faci sa arati ca un star de la tv.

In primul rand va trebui sa iti speli parul. Vei avea nevoie de ulei de argan pe care sa il aplici pe par de-alungul lui (cateva picaturi). In continuare va trebui sa iti perii parul bine cat timp este ud pentru a-l descalci perfect.

Pasul urmator pe care va trebui sa il urmezi va fi folosirea feonului. Usuca-ti bine parul de sus in jos pentru a nu ii da un aspect de mop.

Dupa ce ti-ai uscat bine parul mai perie putin suprafata lui pentru a te asigura ca acesta este perfect descalcit.

Prinde-ti sectiunea de sus a parului cu un cleste pentru par sau un elastic, iar partea de jos, suvita cu suvita si creaza bucle perfecte cu ondulatorul. Acest lucru il vei face in trei sectiuni. Dupa ce ai terminat sesiunea din mijloc a parului de ondulat, trece-ti degetele prin el pentru ca astfel ii vei oferii un aspect mai natural si va creste in volum. La fel vei proceda si in cazul ultimei sectiuni. La final aplici un spray pentru fixarea parului.

VIDEO

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *