Search for content, post, videos

VIDEO Cum sa-ti ondulezi parul cu placa de intins

Multe femei cred ca doar hairstylistii de la salon pot manui placa de intins parul astfel incat sa creeze onduleuri superbe.

Insa nu este chiar atat de dificil sa-ti ondulezi parul cu placa. Trebuie doar sa urmezi cativa pasi simpli.

 

Putem spune “adio” disconfortului creat de bigudiurile tinute in cap si noaptea pentru a obtine buclele pe care ni le dorim. Placa de intins parul este ideala pentru a crea bucle egale, mai mari sau mai mici.

 

Pentru un par ondulat, placa trebuie sa aiba marginile rotunjite si sa fie cat mai subtire. Nu puteti obtine bucle cu placi late.

 

Pentru inceput, trebuie sa lucram pe parul curat si bine uscat. Nu folositi placa pe parul umed pentru va vi-l veti distruge! Recomandat este sa folositi un produs de protectie pentru par inainte sa folositi placa, caci temperaturile ridicate va pot deteriora podoaba capilara.

 

Departiti-va parul in mai multe sectiuni paralele, de la ceafa in sus. Din fiecare sectiune luati cate o suvita. Daca vreti sa obtineti bucle mai mari, mai lejere, luati suvite mai groase. Daca doriti ca onduleurile sa fie mai mici, luati suvite mai subtiri.

 

Dupa ce ati incalzit placa la o temperatura cat mai ridicata, prindeti suvita de par cat mai aproape de radacina daca doriti sa aveti volum si bucle pe toata lungimea parului, sau mai de jos daca doriti sa aveti doar varfurile si partea inferioara a parului ondulate.

 

Asadar, prindeti suvita intre placi, rasuciti o data, intoarceti spre interior si, apoi, cu o miscare lenta, trageti suvita pana jos.

 

Daca desimea parului este mai mare spre radacina si mai mica spre varfuri, trageti placa incet pana la jumatatea suvitei si apoi mai repede de la jumatate pana la varfuri. Astfel veti crea bucle egale pe toata lungimea parului.

 

Dupa ce ati scos placa din par, rasuciti cu mana suvita pentru a defini buclele formate.

 

Repetari operatiunea pe fiecare suvita in parte.
VIDEO

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *