Search for content, post, videos

Video. Cum sa creezi o coafura simpla la tine acasa.

Este nunta prietenei tale cele mai bune iar tu ai lucrat peste masura, timpul a trecut mult prea repede si tu nu ti-ai dat seama.

Trebuie sa ajungi acasa rapid, ai pierdut programarea la coafor, esti domnisoara de onoare, deci prin esenta trebuie sa arati impecabil deoarece toate privirile se vor atinti asupra ta.

Vorbim fictiv acum, insa daca s-ar intampla in realitate sa dai de un moment de genul acesta, de fapt tuturor ni se intampla sa avem un termen limita in care trebuie sa facem dus, sa ne imbracam sa ne mai ocupam si de makeup…

Pentru asta, azi iti propun urmatorul tutorial. Acesta te va invata in pasi simpli cum poti realiza o coafura eleganta ce va da un aer sofisticat oricarei tinute.

Iata de ce vei avea nevoie: perie de par, agrafe, elastic pentru par si spray pentru fixare.

Imparte in doua, sectiunea din fata a parului si prindele pentru siguranta cu agrafe. Prinde partea din spate a parului cu un elastic in stil coada de cal. Trage elasticul putin in jos pentru a crea in mijlocul parului un buzunar in care vei introduce coada.

Securizeaza-ti parul bine cu agrafe pentru o mai buna sustinere.

Din partile ramase, in sectiunea din fata vei crea doua spirale. In partea dreapta a parului vei rasuci peste o suvita fixa, pe rand cate o sectiune pentru a da efectul unei spirale. La fel vei proceda si cu sectiunea din partea stanga a parului. Aceste doua spirale le vei prinde in spate in interiorul buzunarului creat anterior cu ajutorul unor agrafe. La final vei utiliza spray pentru fixare pentru a asigura rezistenta coafurii.

VIDEO

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *