Search for content, post, videos

VIDEO Cum realizezi un coc perfect, in 5 minute

Toate avem momente in care suntem pe fuga, sau avem un eveniment important si trebuie sa participam, sau dorim sa iesim in oras si timpul nu ne ajuta.

Toate dorim sa stralucim sis a fim admirate, sa iesim in evidenta, sa ne simtim sigure pe noi, sa aratam bine in orice moment si daca acest lucru ar putea fi facut intr-un timp foarte scurt ar fi perfect.

Un coc perfect in 5 minute, cine ar fi crezut? Acest coc se poate purta pe timp de zi, sau seara, sau la un eveniment important, la birou sau la scoala sau la balet cum este prezentat in tutorialul pe care ti l-am pregatit.

Iata cum poti in 5 minute sa faci un coc perfect

Ai nevoie de o perie de par, o “gogoasa pentru par” (o gasiti in comert in magazinele destinate produselor pentru par), 2 elastice si agrave pentru par. Pt balet puteti folosi o plasa pentru par, insa sunt de parere ca e mai aspectuos fara.

In primul rand prindem parul intr-o coada in functie de cat de sus, sau de jos doriti sa fie cocul. Bagam coada prin gogoasa pentru par, dupa care desfacem coada in doua parti si aranjam parul pe intreaga gogoasa pentru a o acoperii perfect. Aplicam un elastic peste, iar parul ramas il rasucim si il rotim in jurul cocului si il prindem cu agrafe.

Simplu cat se poate si sofisticat prin prezenta. De o frumusete desavarsita, acest coc va fi un plus oricand vei dori sa il porti.

VIDEO

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *