Search for content, post, videos

VIDEO Cum obtii impletitura clasica „coada de peste”

Doar pentru ca o coada impletita pare ca ar fi fost facute mana unui profesionist care a avut nevoie de cel putin 30 de minute pentru a o aranja, nu inseamna ca asa si este.

Coafurile impletite sunt, in esenta lor, simple, chiar si superba „coada de peste”.

Cu alte cuvinte, femeile care au parul usor mai lung de umeri pot realiza impletitura clasica „coada de peste” si acasa in fata oglinzii. Ce-i drept, coafura are cel mai mare impact vizual pe par lung, dar poate fi realizat si pe par de lungime medie.

Cum procedati:

Impartiti-va parul in doua sectiuni. Daca nu aveti suficient exercitiu in a impleti pentru a lucra cu mainile la spate (pentru ca obtine o coada dreapta la spate), puteti aduce parul intr-o parte a capului pentru a avea, la final, o „coada de peste” pe-o parte.

Dupa ce ati imparti parul in doua sectiuni, luati cate o suvita de par de pe margine si aduceti-o de suvita opusa. Mai exact: avem doua sectiuni groase de par, una stanga, una dreapta. Luati o suvita de pe margine sectiunii stangi, dati-o pe deasupra si lipiti-o de sectiunea dreapta. Apoi faceti la fel si pe partea cealalta: luati o suvita de pe marginea sectiunii drepte, dati-o pe deasupra si lipiti-o de sectiunea stanga.

Practic, faceti o impletitura din doar doua sectiuni, extragand treptat cate o suvita din fiecare si alipind-o sectiunii opuse.

Cand depasiti baza inferioasa a parului, asadar cand aveti de lucrat doar pe lungimea parului, luati suvite din spatele fiecarei sectiuni.

La final, asigurati coada cu un elastic.

Tineti cont de un lucru: „coada de peste” nu trebuie sa arata „la linie”. Puteti sa o lasati usor ravasita si chiar sa trageti de lateralele cozii pentru un aspect boem.

VIDEO 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *