Search for content, post, videos

VIDEO Coafura romantica de vara: coada de cal in valuri

Pentru vara nu exista un look mai potrivit decat cel aparent ravasit si romantic, iar coada de cal in valuri, conceputa din onduleuri, este ideala pentru femeile cu par mediu sau lung, care vor un strop de stil in aspectul de zi cu zi.

 

Coada de cal in valuri este relativ usor de realizat. Singurul proces care dureaza usor mai mult este ondularea parului, asta daca natura nu v-a inzestrat deja cu par ondulat. Dar dupa ondulare, parul poate fi aranjat intr-o coada de cal in valuri, oferindu-va un look romantic pentru vara, iar a doua si a treia zi poate fi rearanjat parul intr-un coc ridicat sau intr-un updo la fel de boem.

 

Iata cum obtineri coafura romantica de vara – coada de cal in valuri!

 

Incepeti prin a va ondula parul cu un ondulator metalic, infasurand in jurul barei incinse sectiuni goase de unu sau doua degete. Dupa ce l-ati ondulat, pieptanati-va parul cu o perie cu zimti lati sau cu un pieptan cu dinti rari. Aplicati putin fixativ cu grad mic de fixare, pentru ca parul sa se mentina ondulat, dar si elastic.

 

 

Lasati libere doua sectiuni de par din fata, exact acelea care va incadreaza fata. Sectiunile de par pot fi mai groase sau pot fi reprezentate doar de doua suvite, depinde cum preferati. Mai apoi, adunati-va tot parul la spate si prindeti-vi-l in coada cu un elastic, chiar la baza cefei. Pentru a obtine volum la spate, trageti usor de par in sus, la nivelul capului, pentru a avea acea “bolta” capilara care alungeste fata si creeaza impresia de mai mult par. Va puteti accesoriza coafura folosind un elastic cu model sau chiar o funda sau o floare ce se prind cu clesti mici chiar la baza cozii de cal.

 

 

VIDEO

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *