Search for content, post, videos

VIDEO Coafura ideala pentru orice ocazie: cocul ravasit

Exista o coafura diafana care se potriveste oricarei ocazii, putand fi purtata atat la serviciu, cat si seara la cina in oras, dar si la o nunta. Este vorba de cocul ravasit.

Coafura coc ravasit consta, de fapt, intr-o insiruire de suvite rasucite pe toata orizontala capului, prinse de cap cu agrafe sau ace de coc.

 

Marele avantaj al acestei coafuri este ca se potriveste oricarei tinute. Poate fi purtata si cu un costum, la serviciu, si intr-o pereche de jeansi si camasa, la o tinuta casual, dar si cu o rochie de seara eleganta la o nunta.

 

Cocul ravasit se realizeaza cel mai bine pe par ondulat, motiv pentru care cele care nu au fost inzestrate de la natura cu onduleuri in podoaba capilara trebuie sa si-l onduleze. Insa nu trebuie mare atentie si indemanare in folosirea ondulatorului, caci buclele pot fi lejere si chiar neuniforme. Conteaza doar sa avem bucle.

 

Dupa crearea buclelor, luati trei patru suvite de par de la frunte catre crestetul capului si tapati-le usor pentru a obtine putin volum. Uniti, mai apoi, aceste suvite si transformati-le intr-o mica bolta pe crestet, prinzand varfurile de cap cu niste agrafe.

 

Mai apoi, luati o suvita dintr-o parte, de deasupra urechii, chiar de acolo de unde se termina portiune de par deja fixata, si incepeti sa o rasuciti. Odata rasucita suvita pana la varfuri, tineti-o intinsa si trageti usor de marginile ei. Dupa ce ati ravasit-o manual, prindeti-o orizontal, din punctul in care pleaca, pana aproape ce spatele urechii opuse.

 

Aceeasi procedura are loc la fiecare suvita de par in parte. Alternati de pe o parte pe alta si prindeti-le cu agrafe sau ace de coc.

 

Aliniati astfel suvitele pe orizontala incat sa nu ramana prea mult spatiu intre ele.

 

La final, veti obtine un coc diafan pe aproape toata partea din spate a capului.

VIDEO

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *