Search for content, post, videos

VIDEO Coafura de sirena: coada dubla impletita

Coafura pare dificila, dar este mai simpla decat ati crede. Tot ce trebuie sa stiti pentru a obtine asa-numita coada de sirena este sa faceti o impletitura din trei suvite. Evident, cele cu par lung vor fi mai avantajate de acest look caci impactul vizual va fi mare.

Pentru inceput, trebuie sa va impartiti parul in doua. Puteti sa va puneti intreaga podoaba capilara pe o parte, ca in videoclip, sau sa o lasati sa pice pe spate.

Dupa ce v-ati despartit parul in doua, luat fiecare parte, reimpartiti-o in trei si incepeti sa impletiti. Atentie! Secretul consta in a impleti pe dos. Mai exact, in loc sa treceti suvita peste suvita, treceti suvita sub suvita.

Dupa ce ati facut acest lucru pe ambele parti ale parului, obtinand astfel doua cozi impletite pe dos, trageti usor de partea exterioara a fiecarei cozi, pentru a crea un look usor ravasit. Daca sunteti tunsa in scari si va ies cateva fire, nu va faceti probleme, caci lookul final este unul usor neglijent.

La final, puneti coada langa coada, astfel incat sa para ca formeaza una singura. Fixati cu agrafe pe partea interioara.

Modele de coafuri, tunsori impletite pe care le poti face singura. Explicatii pas cu pas

Modele tunsori pentru toate tipurile de fete

FOTO VIDEO Combinatii inedite de spicuri si cocuri

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *