Search for content, post, videos

VIDEO Coafura cascada il face sa te vrea instant! Cum o realizezi acasa

La baza acestei coafuri sta clasica impletitura spic de grau, care uneori poate sa ne dea putina bataie de cap cateodata.

In orice moment al zilei sau seara vom alege aceasta simpla coafura, vom iesi in evidenta intr-un mod frumos. Aceasta coafura scoate in evidenta trasaturile frumoase ale fetei, frumusetea parului, dar si romantismul si delicatetea celei care alege sa o poarte.

Nu este o coafura complicata, deci este necesara doar atentia totala si urmarea unor pasi cu strictete,ar rezultatul va fi cu siguranta un succes. Inainte de a incepe impletitura propriu-zisa trebuie sa periem bine parul, pentru ca acesta sa se aranjeze, reducand din firele rebele. Pasul urmator pe care trebuie sa il urmam este sa luam o sectiune de par si sa incepem prin a impleti spicul de grau intr-o parte.

Pentru a putea oferii impletiturii un aspect de cascada, trebuie sa incepi prin a impleti clasic spicul de grau apoi renuntand la suvitele de la baza capului, inlocuindu-le cu altele dintr-o parte, efectul nu va intarzia sa apara. Putem alege sa purtam aceasta coafura exact cum am obtinut-o sau putem sa optam pentru o coafura pony tail,

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *