Search for content, post, videos

VIDEO Asa realizezi coafura boema de vara pentru tunsorile cu breton

Femeile care au breton intampina adesea probleme vara din cauza transpiratiei fruntii aparute pe fondul caniculei. Ca sa scapati de aceasta problema, puteti opta pentru o impletitura din doua suvite care incorporeaza bretonul si ofera un look boem.

 

Marele avantaj al bretonului, dincolo de faptul ca incadreaza perfect anumite forme de fete, este ca scoate in evidenta ochii. Insa marele dezavantaj al bretonului, mai ales vara, este ca se strica usor aranjamentului din cauza temperaturilor ridicate si a transpiratiei.

 

Ca sa evitam senzatie neplacuta de transpiratie pe frunte, dar si eventualele cosuri care pot aparea din cauza prezentei parului pe frunte atunci cand temperatura de afara este crescuta, putem opta pentru o impletitura usoara din doar doua suvite care sa incorporeze si bretonul.

 

Incepeti prin a va pieptana parul, alegand o carare intr-o parte.

 

Separati o suvita de la baza cararii, impartiti-o in doua, creand astfel alte doua suvite mai subtiri. Treceti o suvita peste cealalta, rasucindu-le.

 

Mai apoi, pentru fiecare dintre cele doua suvite, separati alte doua suvite chiar de la baza lor. Suvita mai apropiata de frunte se prinde tot cu cea apropiata de frunte, iar cealalta – de suvita de sub ea.

 

Miscarea este simpla. Tot ce trebuie sa faceti este sa rasuciti suvitele, adaugand cate 2 noi dupa fiecare miscare.

 

Continuati miscarea fie pana dupa urechi, sau doar pana la jumatatea distantei dintre carare si ureche. Indepartati-va parul care cade pe o parte si ascunde-ti suvita sub podoaba capilara, prinzand-o cu o agrafa.

 

Puteti lasa parul asa cum peste, desprins si doar cu impletitura din fata care va scapa de neplacerile bretonului pe timp de vara, sau puteti chiar sa prindeti tot parul la spate intr-o coada de cal, sau chiar si intr-un coc pozitionat la baza capului.

 

VIDEO

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *