Search for content, post, videos

Tunsorile perfecte pentru femei de toate varstele! Ce se poarta in 2017

Toate femeile traiesc un ciclu nesfarsit in care isi lasa parul lung, iar atunci cand ajung la lungimea dorita il tund scurt, dupa care isi regreta decizia.

Astazi iti oferim un articol care te va ajuta sa gasesti tunsoarea perfecta pentru orice varsta.

20 de ani: 20 este varsta perfecta pentru a experimenta in materie de tunsori si sa iti cauti propriul stil. Coafuri asimetrice, culori neobisnuite, ras pe parti sau par foarte scurt, variantele sunt nenumarate.

30 de ani: Tunsorile pentru femeile de 30 de ani ar trebui sa fie cat mai usor de coafat. La aceasta varsta este cel mai indicat sa renunti la culorile indraznete. Femeile cu trasaturi obisnuite si delicate ar trebui sa optez pentru tunsori scurte si baietesti. Cele cu par des si ingrijit pot opta pentru un par lung.

40 de ani: Dupa varsta de 40 de ani femeile incearca sa para mai tinere. Pentru a obtine acest aspect este important sa iti alegi tunsoarea potrivita. Ar trebui sa optezi pentru tunsori care nu necesita prea multa coafare. Cea mai buna optiune este sa alegi coafuri casual si cu volum.

50 de ani: stilistii recomanda sa renuntati la tunsori drepte dupa 50 de ani, cat si la parul prea lung sau prea scurt. Pentru a oferi volum parului poti opta pentru o tunsoare in scari sau filat. Evita sa te vopsesti cu o singura culoare. Este indicat sa introduci suvite de mai multe culori in parul tau.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *