Search for content, post, videos

Tunsori si coafuri care intineresc FOTO

Dupa o anumita varsta, toate femeile isi doresc tunsori si coafuri care sa le intinereasca, care sa scada mai multi ani de pe chipul lor.

 

Desi exista preconceptia ca astfel de coafuri necesita investitii masive de bani si timp, adevarul e ca o tunsoare bine efectuata de un profesionist si putina atentie coafarii chiar acasa poate rezulta intr-un look mai tanar!

 

Iata sase tunsori si coafuri care intineresc

 

Tunsoare in scari, cu onduleuri

Actrita americana Jane Fonda are 77 de ani, dar nu ii arata. Dincolo de tratamentele faciale, tunsoarea ei in scari cu onduleuri ii scade in mod semnificativ anii pe care ii are. Mai mult, este usor de realizat acasa. Tot ce trebuie este sa aveti o tunsoare in scari. Dupa spalarea parului, uscati-l cu feonul si cu peria rotunda, de marime medie, ridicand radacinile pentru obtinerea de volum si rotind la varfuri pentru ondulare. Pentru o buna fixare a coafurii, puteti aplica spuma de par inainte de uscare si fixativ dupa.
coafura-tunsoare-care-intinereste-1

 

Coada de cal cu calota

Actrita Tina Fey are 44 de ani, dar are un look de pustoaica si ii sta exceptional. Secretul sta in coada de cal cu calota pe care a adoptat-o. Aceasta coafura poate fi usor realizata acasa pe par mediu sau lung. Tapati usor parul din crestetul capului, apoi prindeti-va o coada de cal si trageti usor de calota pentru obtinerea acele umflaturi care are si efect de inaltare asupra siluetei. Puteti folosi ace de coc pentru aranjarea potrivita a parului in crestet.
coafura-tunsoare-care-intinereste-2

 

Bob jucaus

Actrita americana Viola Davis are 49 de ani, dar acest bob jucaus, ondulat o intinereste cu multi ani. Secretul este sa ondulati parul de lungime medie spre scurt fie cu placa, fie cu ondulatorul, fie prin uscarea cu feonul si o perie subtire, fie chiar cu bigudiuri pentru a obtine onduleurile dorite pe tunsoarea bob. Putin ser pentru varfuri si fixativ o sa va ajute la final sa conturati buclele si sa fixati coafura.
coafura-tunsoare-care-intinereste-3

 

Coafura chignon

La 54 de ani, actrita Julianne Moore a ales sa poarte o coafura chignon delicata, usor conservatoare la premiile Oscar 2015. Lookul ei a fost foarte apreciat. De altfel, coafura chignon este tot una dintre cele care intinereste. Presupune impartirea parului in doua printr-o carare – fie pe mijloc, fie intr-o parte, in functie de ce va vine mai bine – si apoi strangerea lui la ceafa intr-o coada de cal pe care o rotiti intr-un coc si o fixati cu ace de coc.
coafura-tunsoare-care-intinereste-4

 

Coafura pentru par mediu, cu onduleuri lejere

Cararea intr-o parte si onduleurile lejere realizate pe o tunsoare clasica pe par mediu au reusit sa o intinereasca pe Naomi Watts, reusind sa ii ofere un look proaspat si tanar, scazand mult din cei 46 de ani biologici pe care-i are.
coafura-tunsoare-care-intinereste-5

 

Cocul in varful capului

Actrita Rebecca Gayheart are 43 de ani dar arata ca o pustoaica si ii sta exceptional. Totul datorita cocului facut aproape de crestetul capului. Este foarte usor de realizat: prindeti-va o coada de cal cat mai sus, apoi rotiti-o in jurul axului pana obtineti un coc. Fixati-l cu ace de coc si cu fixativ. Marele avantaj al acestei coafuri este ca poate arata usor neglijent, in sensul ca acel coc nu trebuie sa fie perfect egalat, „neglijenta studiata” oferind acel look proaspat si tineresc al intregii coafuri.
coafura-tunsoare-care-intinereste-6

 

Tehnici de tuns pentru fiecare tip de par: linia, graduarea si treptele

 

Defecte/imperfectiuni ale fetei care poti fi „corectate” din tunsoare

 

Diferenta dintre un hairstylist si un/o coafez/a

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *