Search for content, post, videos

Tunsori rebele

Tendintele pentru anul urmator dicteaza o revenire in moda a tunsorilor rebele.

Aceasta tendinta este dictata in primul rand de felul in care apar pe covorul rosu majoritatea vedetelor de talie internationala, care au devenit de-a lungul timpului adevarate etaloane pentru hair stilisti.

Tunsorile rebele insa trebuie realizate cu multa grija. Este nevoie de atentia completa a stilistului caruia ii cereti o astfel de tunsoare pentru ca parul deranajat intr-un fel ordonat nu poate arata bine daca tunsoarea in sine este prost facuta.

Cele mai cautate tunsori rebele se anunta a fi tunsorile rebele pentru parul scurt, tunsori adoptate de unele dintre cele mai cunoscute actrite, cantarete si fotomodele din lume, dupa cum se vede in imaginile de mai jos.

Aceste tunsori devin din ce in ce mai cautate din simplul fapt ca ajuta la scoaterea in evidenta a trasaturilor fetei si totodata sun usor de obtinut.


Insa a avea o tunsoare rebela nu inseamna neaparat ca trebuie sa scapam de poadoaba capilara. Exista si tunsori rebele dedicate femeilor care doresc sa aiba parul lung. Acestea sunt caracterizate de o „dezordine ordonata” a coafurii si sunt bine venite pentru femeile cu fata ascutita sau cu fruntea lata.

Tunsorile rebele pentru parul lung se preteaza pentru femei care doresc sa arate ca isi pastreaza tinereta cu orice pret si care pun valoare pe prospetime.

Totodata, tunsorile rebele pentru orice fel de tip de par au fost categorisite ca fiind unele dintre cele mai sexy tunsori ale tuturor timpurilor.

VEZI SI

Tunsori par ondulat femei

Tunsori par lung femei

Tendinte de tunsori pentru 2013

<

1 comment

  • <cite itemprop="author">iris</cite>

    sunt cele mai tai coafuri din lume!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *