Search for content, post, videos

Tunsori pentru fata ovala

Daca ai norocul ca forma fetei tale sa fie ovala, atunci esti una dintre femeile carora le va sta bine cu absolut orice fel de tunsoare.

Daca ai observat, majoritatea femeilor care au devenit sex simboluri in lumea showbiz-ului, sunt femei cu fata ovala care reusesc sa isi schimbe imaginea prin simpla schimbare de tunsoare. Acest lucru se intampla datorita faptului ca femeile care au fata ovala au trasaturi atat de fine, incat le vine bine orice fel de coafura.

Cu toate acestea, cele mai intalnite tunsori pentru fata aovala sunt cele cu parul lung, ondulat, lasat sa curga usor pe umeri si cu putin breton. Acest tip de tunsoare pune in valoare pometii unei femei, dupa cum se vede in imaginile de mai jos. Pana si Printesa Marii Britanii, Kate Midleton, adopta acest tip de tunsoare care ii confera senzualitate si clasa.

Fata ovala permite insa si tunsori scurte, dupa cum se vede in imaginile de mai jos. Tunsorile scurte pot fi baietesti, si in acest caz vor scoate in evidenta linia supla a fetei ovale.


Si tunsorile de tip bob scurt se preteaza pentru femeile cu fata ovala avand avantajul de a scoate in evidenta delicatetea gatului si a cefei.

Insa cele mai intalnite tunsori pentru fata ovala sunt tunsorile cu parul mediu sau lung, cu carare pe mijloc. Acest tip de tunsori sunt adoptate de multe dintre vedetel cele mai apreciate de la Hollywood, precum Jennifer Aniston sau Liv Tyler.

Si cel mai important lucru atunci cand vine vorba de tunsori pentru fata ovala este ca se pot realiza cat se poate de usor, acasa.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *