Search for content, post, videos

Modele tunsori office femei

In ziua de azi, aspectul nostru la locul de munca este pe atat de important pe cat de importanta este si meseria pe care o avem.

Femeia moderna stie sa aleaga cu grija in fiecare zi felul vestimentar pe care il adopta atunci cand merge la birou si totodata coafura pe care o are.

Insa, totul trebuie sa fie intr-o deplina armonie.

Multe dintre tinerele femei de cariera exagereaza de multe ori atunci cand vine vorba despre felul in care arata la locul de munca. Fie ca este vorba despre machiaj sau tunsori, daca nu au bun gust sau nu sunt indrumate, unele dintre noi risca sa o dea in bara.  

Si este bine de stiut ca exagerarile nu sunt mereu binevenite. Pot starni invidia colegilor si mai ales a colegelor in cazul in care vreun superior manifesta un oarecare interes fata de o angajata care arata bine.

Insa, exista metode de a arata cat se poate de sexy si totodata cat se poate de serios la locul de munca.

Asadar, potrivit ultimelor descoperiri ale sociologilor, tunsoarea abordata de o femeie denota mult mai multe despre caracterul ei decat felul in care se imbraca.

Si pentru a reusi sa atingeti armonia necesara, este bine sa stiti ce fel de tunsoare vi se potriveste la locul de munca.

Tocmai de aceea va prezentam in cele ce uremaza o fotogalerie in care veti vedea unele dintre cele mai frumoase tunsori office, dedicate femeilor, cara va vor spori cu siguranta increderea in sine.

VEZI SI

Tunsori par lung femei

Tunsori par scurt femei

Tunsori par mediu femei

FOTOGALERIE

[nggallery id=36]

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *