Search for content, post, videos

Tunsori gheruta

Tunsorile gheruta, in trepte sau filate, oricum le-ai denumit, sunt cele care incadreaza cel mai bine chipul unei femei, indiferent de forma fetei. Afirmatia apartine beauty editorilor revistei americane Allure. Nu este de mirare ca multe vedete de la Hollywood au ales sa se tunda in trepte.

Tunsorile gheruta se mai numesc tunsori in trepte, gradate sau filate. Frumusetea acestui tip de tunsoare este ca poate incadra perfect orice forma a fetei, de la perfect oval, la patrata sau la cea in forma de inima. Mai mult de atat, o tunsoare filata poate da impresia de volum un par aparent rar.

tunsori gheruta bob

tunsori gheruta carare intr-o parte

tunsori gheruta cu breton

Exista mici secreta in ceea ce priveste tunsorile gheruta. In primul rand, daca firul de par este subtire si mai lung de umeri, acesta nu trebuie filat mai mult de varfuri. Puteti obtine mai mult volum in varful capului daca incepeti treptele de acolo, iar coafat, puteti parea chiar cu cativa centimetri mai inalta.

tunsori gheruta cu carare pe mijloc

tunsori gheruta filate

tunsori gheruta in trepte

Suvitele vopsite se preteaza foarte bine tunsorii gheruta, caci scoate in evidenta liniile coafurii si pot da aerul unei tunsori rebele. 

In timp ce, pe un par relativ rar, putem obtine volum prin filat, in cazul unui par prea des putem reduce greutatea lui, facandu-l astfel mai usor de coafat.

Buclele se mentin cel mai bine pe parul tuns gheruta, iar daca parul este natural ondulat, buclele vor fi scoase in evidenta doar daca parul este taiat in trepte.
Tunsorile gheruta reprezinta un look poate prea putin apreciat in Romania, dar starurile de peste Ocean stiu bine cat de valoroasa este tunsoare si cat de bine le poate scoate in evidenta.

Din acest motiv, indiferent de lungimea parului, multe vedete de la Hollywood, dar si din Marea Britanie au optat pentru tunsori in trepte, la un moment dat, iar unele dintre el nu renunta la acest look nici in prezent, desi li s-ar potrivi mai bine tunsorile pentru fata patrata. 

tunsori gheruta par lung

tunsori gheruta par ondulat lung

tunsori gheruta par ondulat

<

1 comment

  • <cite itemprop="author">timpau zincuta</cite>

    „Un cititor traieste o mie e vieti inainte de a muri. Cel care nu citeste niciodata traieste doar una.” George R.R. Martin

    Oferta de lucru a anului pentru toti cei carora le place lectura,dezvoltarea personala si materiala.

    Cere detalii trimitand textul INFO doar la adresa de email:zincuta2004@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *