Search for content, post, videos

Tunsori filate

Tunsorile filate sunt unele dintre cele mai usuale si confortabile tunsori care sunt foarte usor de intretinut si arata bine pentru orice ocazie.

Insa, tunsorile filate sunt dedicate in special femeilor care agreaza tunsori pentru parul lung sau tunsori pentru parul scurt, dar care au parul drept.

Femeile cu par ondulat nu se prea pot baza pe acest tip de tunsori, avand in vedere ca se bazeaza pe o forma in scari a manunchurilor de par.

Asadar, tunsorile filate sunt apreciate de femei care prefera tunsori bob filate, tunsori pentru parul drept filate sau tunsori pentru parul scurt filate pentru ca acest tip de tunsori este menit sa scoata in evidenta, in primul rand, ochii unei persoane.

Acest lucru se intampla datorita faptului ca suvitele de par incadreaza foarte bine fata, prin formele varfurilor. Totodata, tunsorile filate sunt potrivite si pentru femeile care prefera tunsori pentru fata patrata, pentru ca ajuta foarte mult la indulcirea mandibulei.

TUNSORI FILATE PAR LUNG:

 

TUNSORI FILATE PAR SCURT

 

<

1 comment

  • <cite itemprop="author">pasqualyna</cite>

    Foarte multi oameni isi blocheaza singuri accesul la aceasta sursa infinita de putere prin gandurile lor de saracie, de indoiala si de teama, care impiedica afluxul de prosperitate in viata lor. Asta scrie celebrul Bob Proctor in cartea „Te-ai nascut bogat”. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii , trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email doinagolpoian@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *