Search for content, post, videos

Tunsori pentru fata patrata

Daca ai fata patrata, atunci inseamna ca mandibula ta este aproape la fel de lata ca fruntea. Tunsoarea ta poate sa ajute la redarea unui aspect cat mai feminin daca este realizata in asa fel incat sa curbeze unghiurile ferme ale fetei tale. Femeile cu fata patrata au de ales intre diferite tipuri de tunsori care sa le stea bine si care sa le scoata in evidenta zambetul larg.

Vedete precum Salma Hayek, Katie Holmes, Demi Moore si Jenyfer Anniston apeleaza de multe ori la coafuri si tunsori cat se poate de simple care le confera insa feminitate.

Femeile cu fata patrata pot alege din o varietate de tunsori iar pentru ca au trasaturi atat de bine definite, arata bine cu toate, in afara de coafurile cu coada de cal sau coada impletita. Acestea sunt singurele tipuri de tunsori sau coafuri pe care femeile cu fata patrata trebuie sa le evite.

Parul scurt pentru fata patrata este una dintre cele mai apreciate tunsori. Cu tunsori pentru parul scurt vei scoate in evidenta zambetul, pometii si ochii tai, mai ales daca ai fruntea acoperita de breton.

tunsori fata patrata cu breton

tunsori fata patrata par scurt, bob

tunsori fata patrata par scurt

Tunsori fata patrata pixie

Tunsori fata patrata pixie cu breton

Parul mediu pentru fata patrata face minuni, chiar daca preferi tunsori cu breton sau fara. Tunsorile pentru parul mediu incaderaza perfect fata pana la umeri si o astfel de tunsoare scoate in evidenta fruntea, ochii, nasul si gura.

tunsori fata patrata par drept

tunsori fata patrata bob

tunsori fata patrata par mediu ondulat

tunsori fata patrata pentru blonde

Tunsorile pentru par lung pentru fata patrata sunt insa cele mai apreciate. Femeile cu fata patrata sunt sfatuite de stilisti sa poarte parul cat mai lung si sa adopte cat mai des tunsori pentru parul ondulat. Daca nu au parul ondulat, femeile cu fata patrata sunt sfatuite de multe ori sa isi faca permanent.  Pentru ca tunsoarile pentru par lung vor scoate in evidenta absolut tot ce este feminin la chipul vostru.

tunsori fata patrata cu breton pentru par lung

tunsori fata patrata cu carare pe mijloc

tunsori fata patrata cu carare

tunsori fata patrata cu coada

tunsori fata patrata par foarte lung

tunsori fata patrata par ondulat

VEZI SI

Tunsori pentru fata ovala

Tunsori rebele

<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Zizou Sez</cite>

    Bani online! Daca v-ati saturat sa cautati oferte cu adevarat serioase, acum e timpul sa va opriti, pentru ca aici veti gasi ceva ce e deja demonstrat! Puteti castiga bani online, cu un efort inteligent, in timpul liber! Trebuie sa aveti calculator, conexiune la internet, sa stiti sa folositi emailul, documente word si pdf. Tot aici veti invata totul gratuit! Numai cand va hotarati cu seriozitate, cereti detalii mai multe la adresa de email: accessible.dreams8@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *