Search for content, post, videos

Tunsori ciudate pentru toate formele fetei

Fiecare femeie trece, la un moment dat, printr-un perioada in viata in care simte nevoia crunta de o schimbare. Deseori, aceasta se materializeaza printr-o tunsoare noua, cat mai ciudata.

Fie parul scurt, mediu sau lung, lins, ondulat sau cret, exista pentru fiecare o tunsoare potrivita care va poate scoate din anonimat.

Atentie insa! Indiferent de ce sfaturi primiti de la prietene, discutati mai intai cu un hairstylist inainte de a va prezenta cu fotografia cu tunsoarea la coafor, pentru a nu da gres in look-ul ales.

Iata cateva modele de tunsori ciudate, adecvate fiecarui tip de par si fiecarei forme a fetei!

Aceasta tunsoare este potrivita femeilor care au parul lins si presupune tunderea acesta foarte scurt la spate si lasarea partii diin fata si din lateral mai lungi. Luati doua suvite de par care pica pe frunte si vopsiti-le intr-o culoare cat mai diferita de cea din restul capului, chiar stridenta daca aveti curajul. Tunsoarea este potrivita chipului rotund, oval, in forma de inima si celui triunghiular, cu mandibula mai patratoasa. Aranjarea coafurii nu depaseste 10 minute.

Daca va plac valurile, puteti adopta tunsoarea de mai sus. Practic, in afara de partea frontala, tot parul este tuns scurt. Coafura este potrivita pentru fata ovala, patrata si triunghiulara, iar aranjarea ei dureaza aproximativ 20 de minute, pentru ca trebuie sa folositi placa de par sau ondulatorul pentru a crea onduleurile laterale.

Asimetria este secretul acestei coafuri destinata parului mediu ca lungime. Odata tuns mai scurt intr-o parte si mai lung in cealalta, folositi o placa de par sau un ondulator pentru a crea buclele din imagine pe care sa le fixati cu un fixativ. Tunsoarea este potrivita femeilor care au fata ovala, patrata si in forma de diamant, iar timpul de aranjare ajunge la 30 de minute.

Discrepanta dintre ondulat si perfect lins scoate din anonimat femeia care adopta aceasta tunsoare. La baza, este vorba de un bob lung, pana la umeri si un breton drept si des. Dupa ce parul este tuns astfel, utilizand placa de intins parul cu marginile bombate cu care puteti si ondula parul sau chiar ondulatorul, creati buclele din imagine. Bretonul intindeti-l bine cu placa. Intreaga procedura dureaza aproximativ 30 de minute, dupa care dati cu fixativ pentru a fixa coafura.

Coafurile pentru par lung nu sunt neaparat ciudate prin linia tunsorii, ci prin modul de aranjare. In primul rand, parul trebuie ondulat usor, mai ales, catre varfuri, si ulterior tapat bine si dat cu putin fixativ. Intreg parul se ridica in varful capului si se prinde cu ace de coc, lasand cateva suvite sa cada libere. Este un look sofisticat, cu aspect usor neglijent, care necesita aproximativ 30 de minute pentru aranjare. Coafura este potrivita chipului oval, in forma de inima sau triunghiular.

Pe cat de ciudata pare coafura, pe atat este de simpla. Lasati parul liber, aranjandu-i doar varfurile. Luati calota, rasuciti-o in jurul maine si pozitionati bucata de par usor pe o parte. Fixati cocul cu ace speciale, apoi treceti usor cu pieptenul peste el pentru uniformizare. La final, dati cu fixativ. Intrega coafura poate fi realizata in 30 de minute.

VEZI SI

Tendinte de tunsori pentru 2013

Coafuri, tunsori spic

Coafuri, tunsori pentru femeile cu nasul mare

Tunsori pentru femei de varsta a doua

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *