Search for content, post, videos

Tunsori asimetrice pentru femei

In cadrul noului sezon, va prezentam unul dintre cele mai bune trend-uri ale aceste perioade. Este vorba de tunsorile asimetrice care, potrivit stilistilor, sunt tunsorile care va pot scoate cel mai bine in evidenta anumite trasaturi ale fetei dar care reusesc totodata sa ascunda si anumite defecte.

Sa luam spre exemplul tunsorile pentru femeile cu nasul mare. Ei bine, daca nu sunteti adeptele acestui stil si doriti ceva mai extravagant, va asiguram ca o tunsoare asimetrica va reusi sa va scoata in evidenta pometii si sa va acopere nasul, daca doriti acest lucru. Astfel de tip de tunsoare asimetrica se preteaza in special femeilor care prefera tunsorile bob.

Pentru doamenle si domnisoarele care prefera coafurile pentru par lung, o solutie de reimprospatare vine tot din partea tunsorilor asimetrice. Astfel, in cazul in care alegeti look-ul cu par lung, este bine sa stiti ca o astfel de tunsoare va va socate in evidenta mult mai bine linia umerilor si a bustului, daca este realizata cum trebuie.

Totodata, cele care prefera tunsorile cu breton, pot alege dintr-o gama variata de tunsori asimetrice du diverse tipuri de breton. In acest caz, accentul va cadea pe ochii dumneavoastra ceea ce inseamna ca va trebui sa fiti cat se poate de atente la machiaj.

VEZI SI

Tunsori par lung femei

Tunsori par scurt femei

Tunsori par mediu femei

Asadar, va lasam sa va delectati cu o galerie fotografica cu unele dintre cele mai cautate tunsori asimetrice.

FOTOGALERIE

[nggallery id=30]

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *