Search for content, post, videos

Ti se potriveste coafura cu breton?

Bretonul poate fi  mai voluminos sau mai scurt, coafat pretentios sau acoperind neglijent ochii. Cand vrei o schimbare cel mai usor e sa-ti schimbi bretonul. Iata cateva sfaturi practice:

Bretonul se potriveste oricarei , exista atatea tipuri de breton, incat e imposibil sa nu gasesti unul potrivit pentru forma fetei tale.

Ce tip de par ai?

Iti poti face breton la aproape orice tip de tunsoare, chiar si la cele mai scurte. Important e sa tii cont de tipul tau de par. Daca parul e ondulat, nu trebuie incercat un breton drept, pentru ca nu e o alegere comoda.

Bretonul si forma fetei

Bretonul trebuie sa se potriveasca formei fetei. Daca ai fata rotunda un breton scurt si subtiat, care sa creeze un efect de alungire a chipului, este cel potrivit.. Pentru o fata patrata, e nevoie de un breton lung, care sa  imblanzeasca trasaturile. Fata ovala? Esti o iti permite aproape orice fel de breton, poate fi scurt sau lung, filat sau voluminos, in functie de gusturi. Pentru fata prelunga? Alege un breton lung, pe-o parte.

Tendinte

Se poarta bretoanele asimetrice, pe o parte, bretoanele exagerat de scurte sau exagerat de lungi. Daca  bretonul  in stil francez este preferatul tau , alege-l fara teama ca gresesti.

<

1 comment

  • <cite itemprop="author">maria</cite>

    e super coafiura asta asa o sa ma tund si eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *