Search for content, post, videos

Coafura a la Sarah Jessica Parker

Inventarea placii de intins parul a dus la progrese in hayrstiling. Desi denumirea propriu-zisa a aparatului ne sugereaza ca il putem folosi doar pentru a intinde firele de par, obtinand acel look perfect lins, adevarul este ca placa iti ofera mult mai multe optiuni.

Una dintre ele este chiar crearea unui look carliontat, a la Sarah Jessica Parker.

Stim ca prima reactie a majoritatii femeilor, atunci cand vad lookul perfect al unui star hollywoodian, este sa puna totul pe seama unor hairstylisti foarte bine priceputi si foarte costisitori, dar si voi puteti obtine bucle nazdravane care sa aduca mult cu stilul lui celei care ne-a incantat in rolul lui Carry Bradshaw din serialul Sex and the City.

Cum procedati:

In primul rand, aveti nevoie de o placa de intins, a carei grosime nu conteaza chiar atat de mult. Intr-adevar, v-ar fi mai usor daca ar fi mai lata, dar puteti crea bucle si folosindu-va de o placa mai subtire.

In al doilea rand, aveti nevoie de un obiect din lemn, de preferinta, de grosimea degetului aratator. Puteti folosi si coada lingurii de lemn din bucatarie cu care amestecati ciorba.

Dupa ce v-ati spalat pe cap, v-ati uscat bine parul, luati cate o suvita si infasurati-o pe coada lingurii de lemn. Apoi presati parul infasurat intre cele doua placi incinse, tinand pozitia aproximativ 15 secunde.

Daca doriti bucle mai lejere, infasurati suvite mai groase de par.

Dupa ce ati procedat astfel cu toata podoaba capitala, desfaceti micile bucle cu un pieptane cu dintii lati. In prima instanta, parul va fi foarte infoiat, avand foarte mult volum. Pentru a-l aranja, intindeti pe varful degetelor o picatura sau doua de ulei pentru varfuri si treceti-va mainile prin par ca si cand l-ati pieptana. Astfel, veti reusi sa staviliti buclele rebele, obtinand look-ul dorit.

O cititoare lyla.ro a incercat tehnica si iata ce a obtinut!

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *