Search for content, post, videos

Motivul pentru care oamenii optimisti au parul mai frumos si sanatos

Parul este un semn de frumusete, virilitate si sanatat, atat la femei cat si la barbati. De cele mai multe ori, problemele din viata noastra ne pot afecta in asa masura incat iti pot modifica aspectul exterior.

Emotiile puternice, socurile, tristetea si starile de panica, toate aceste probleme afecteaza intregul organism si primele semne se observa la nivelul parului. Acesta nu mai are vitalitate, este uscat sau prea gras, este mult mai casat si se despica firele sau cade masiv.

Alimentatia este foarte importanta pentru sanatatea parului, la fel ca organismul, podoaba capilara are si ea nevoie de vitamine si saruri minerare.

Bucuria regenereaza parul
Ceea ce gandim si starea noastra de spirit este deosebit de importanta pentru frumusetea noastra. Gandurile stau la baza a tot ce traim in fiecare zi. Este important sa invatam sa ne iubim si sa ne acordam atentie.

De asemenea trebuie sa scoatem din viata noastra persoanele si aspectele care nu ne aduc bucurie si ne dau o stare de rau.

Bunastarea noastra vine odata cu echilibrul sufletesc, armonia, calmul si linistea. Pentru un aspect fizic placut trebuie sa facem totul sa le obtinem. Ele vin la pachet si cu bucuria de a trai.

Pentru a avea un par frumos si sanatos este important sa fim optimisti si increzatori, sa ne iubim cat putem de mult si sa acordam prioritate in tot ceea ce facem. Toate astea aduc armonie, iar armonia ne aduce sanatate organismului nostru.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *