Search for content, post, videos

Modele tunsori pentru toate tipurile de fete

Fie ca ai fata ovala, rotunda sau patrata, trebuie sa stii ca exista o serie de tunsori si coafuri care sunt destinate chipului tau. Mai jos iti vom prezenta cele mai la moda modele de tunsori in functie de forma chipului tau si iti vom prezenta cel mai rafinat catalog de tunsori in functie de forma fetei tale. 

Daca ai fata patrata, atunci inseamna ca mandibula ta este aproape la fel de lata ca fruntea. Tunsoarea ta poate sa ajute la redarea unui aspect cat mai feminin daca este realizata in asa fel incat sa curbeze unghiurile ferme ale fetei tale. Femeile cu fata patrata au de ales intre diferite tipuri de tunsori care sa le stea bine si care sa le scoata in evidenta zambetul larg.

Vedete precum Salma Hayek, Katie Holmes, Demi Moore si Jenyfer Anniston apeleaza de multe ori la coafuri si tunsori cat se poate de simple care le confera insa feminitate.

Femeile cu fata patrata pot alege din o varietate de tunsori iar pentru ca au trasaturi atat de bine definite, arata bine cu toate, in afara de coafurile cu coada de cal sau coada impletita. Acestea sunt singurele tipuri de tunsori sau coafuri pe care femeile cu fata patrata trebuie sa le evite.

Parul scurt pentru fata patrata este una dintre cele mai apreciate tunsori. Cu tunsori pentru parul scurt vei scoate in evidenta zambetul, pometii si ochii tai, mai ales daca ai fruntea acoperita de breton.

tunsori fata patrata cu breton

tunsori fata patrata par scurt, bob

tunsori fata patrata par scurt

Tunsori fata patrata pixie

Tunsori fata patrata pixie cu breton

Parul mediu pentru fata patrata face minuni, chiar daca preferi tunsori cu breton sau fara. Tunsorile pentru parul mediu incaderaza perfect fata pana la umeri si o astfel de tunsoare scoate in evidenta fruntea, ochii, nasul si gura.

tunsori fata patrata par drept

tunsori fata patrata bob

tunsori fata patrata par mediu ondulat

tunsori fata patrata pentru blonde

Tunsorile pentru par lung pentru fata patrata sunt insa cele mai apreciate. Femeile cu fata patrata sunt sfatuite de stilisti sa poarte parul cat mai lung si sa adopte cat mai des tunsori pentru parul ondulat. Daca nu au parul ondulat, femeile cu fata patrata sunt sfatuite de multe ori sa isi faca permanent.  Pentru ca tunsoarile pentru par lung vor scoate in evidenta absolut tot ce este feminin la chipul vostru.

tunsori fata patrata cu breton pentru par lung

tunsori fata patrata cu carare pe mijloc

tunsori fata patrata cu carare

tunsori fata patrata cu coada

tunsori fata patrata par foarte lung

tunsori fata patrata par ondulat

VEZI SI

Tunsori pentru fata ovala

Tunsori rebele

Daca ai norocul ca forma fetei tale sa fie ovala, atunci esti una dintre femeile carora le va sta bine cu absolut orice fel de tunsoare.

Daca ai observat, majoritatea femeilor care au devenit sex simboluri in lumea showbiz-ului, sunt femei cu fata ovala care reusesc sa isi schimbe imaginea prin simpla schimbare de tunsoare. Acest lucru se intampla datorita faptului ca femeile care au fata ovala au trasaturi atat de fine, incat le vine bine orice fel de coafura.

Cu toate acestea, cele mai intalnite tunsori pentru fata aovala sunt cele cu parul lung, ondulat, lasat sa curga usor pe umeri si cu putin breton. Acest tip de tunsoare pune in valoare pometii unei femei, dupa cum se vede in imaginile de mai jos. Pana si Printesa Marii Britanii, Kate Midleton, adopta acest tip de tunsoare care ii confera senzualitate si clasa.

Fata ovala permite insa si tunsori scurte, dupa cum se vede in imaginile de mai jos. Tunsorile scurte pot fi baietesti, si in acest caz vor scoate in evidenta linia supla a fetei ovale.


Si tunsorile de tip bob scurt se preteaza pentru femeile cu fata ovala avand avantajul de a scoate in evidenta delicatetea gatului si a cefei.

Insa cele mai intalnite tunsori pentru fata ovala sunt tunsorile cu parul mediu sau lung, cu carare pe mijloc. Acest tip de tunsori sunt adoptate de multe dintre vedetel cele mai apreciate de la Hollywood, precum Jennifer Aniston sau Liv Tyler.

Si cel mai important lucru atunci cand vine vorba de tunsori pentru fata ovala este ca se pot realiza cat se poate de usor, acasa.

Femeile care au fata rotunda sunt poate unele dintre cele mai norocoase femei din punct de vedere al tunsorilor.

Multi dintre cei mai faimosi stilisti considera ca tunsorile pentru fata patrata sunt totodata si tunsorile care ne intineresc cel mai mult. 

FUNCTIONEAZA SAU NU TUNSORILE CARE INTINERESC? SPUNE-TI PAREREA PE FORUM!

Spre deosebire de femeile care adopta tunsori pentru fata ovala, femeile cu fata rotunda pot apela la orice tip de tunsoare, fie ca este vorba despre tunsori cu breton sau tunsori pentru parul lung sau tunsori pentru parul scurt. 

Insa, exista o serie de tunsori care se preteaza cel mai bine pentru femeile cu fata rotunda. Aceste tunsori sexy scot in evidenta obrajii „dulci” ai femeilor cu fata rotunda si confera un contur al fetei care scoate in evidenta zambetul larg.

Tunsorile cu parul scurt sau mediu pentru fata rotunda sunt unele dintre cele mai apreciate tunsori pentru femeile cu fata rotunda. Cu tunsori pentru parul scurt vei scoate in evidenta zambetul, pometii si ochii.

Poti adopta si o varietate de tunsori cu breton, in cazul in care ai un zambet larg si jucaus. astfel, vei avea un aspect de domnisorica.

Totodata, poti incerca si o serie de tunsori filate pentru parul lung. Acest tip de tunsori iti vor conferi un aer angelic, tipic femeilor cu fata rotunda.

Daca vrei sa iesi din trend, potri adopta o serie de tunsori rebele. Aceste tunsori, pentru femeile cu fata rotunda, sunt modele de tunsori care intineresc, indiferent de varsta.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *