Search for content, post, videos

Modele tunsori, coafuri neinspirate si nepotrivite pentru femeile de peste 40 de ani

Este usor ca femeie sa exagerezi in incercarea perpetua de a ascunde varsta, insa este foarte important sa stim exact de ce anume trebuie sa ne ferim.

Femeile care depasesc varsta de 40 de ani au mereu tendinta de a exagera pentru ca vor sa isi demonstreze in primul rand lor insele ca sunt tinere.
Un sfat: ca sa fii constienta de tineretea ta, mai intai trebuie sa te impaci cu felul in care arati, nu sa incerci sa te mutilezi dupa sfaturi desarte ale trend-ului. 

Tunsori, coafuri care subtiaza fata si intineresc

Asadar, potrivit unora dintre cei mai cunoscuti esteticieni din ume, iata ce trebuie sa eviti in materie de tunsori, daca ai peste 40 de ani:
Nu folosi culorile cenusii. Acestea nu fac decat sa te imbatraneasca si sa iti stearga stralucirea tenului!

Nu folosi tonuri aprinse ale vopselei de par. Acestea nu fac decat sa iti accentueze varsta. Cel mai bine este sa folosesti tonuri calde de blond sau saten. NICIODATA brunet albastriu sau negru inchis!

Nu iti lasa parul foarte lung. Vei arata cu siguranta ca o femeie care este nesigura pe ea si doreste sa isi ascunda varsta. Tunsorile pentru par lung nu sunt bine venite dupa 40 de ani!
Incearca mai bine tunsorile filate!

Nu incerca niciodata tunsori sau coafuri complicate si trendy! Clar nu ti se potrivesc! Vrei sa te simti tanara? atunci optiunea ta sunt tunsorile simple si elegante!

Si nu in ultimul rand, NU PURTA IMPLETITURI! Sunt pentru scolarite, nu pentru femei mature care stiu ce vor! Acelasi pont vi-l putem oferi si pentru tunsorile cu coada de cal!

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *