Machiaj, Tunsori

FOTO Machiajul potrivit fiecarei tunsori

mac 1

Atunci cand adopti un stil de machiaj tii cont de culoare tenului, de cea a parului, de ocazia pentru care te pregatesti si, evident, de tinuta.

Insa makeup artistului Tamara Palumbo de la New York atrage atentia ca trebuie sa fim atente si la tunsoarea pe care o avem. Liniile tunsorii scot in evidenta atuurile si mascheaza defectele, fapt pe care trebuie sa tinem cont si la machiaj.

Tunsoare cu breton

Bretonul atrage atentia asupra ochilor, din acest motiv trebuie sa ne axam pe machiajul ochilor. In timp ce accentuam privirea folosind culori mai puternice, complementare culorii ochilor, pe restul tenului sa ne limitam la nud.

Tunsoare in trepte

Cea mai scurta treapta a tunsorii ajunge, de regula, la jumatarea fetei, creand o umbra in zona care ofera iluzia de pometi mai proeminent. Asadar, machiajul pentru tunsoare in trepte trebuie sa se axeze pe pometi, pe care ii vom scoate in evidenta prin blush.

Machiajul pentru femei care poarta ochelari

VIDEO Machiajul care slabeste

Machiajul de toamna

Tunsoare pixie, bob

Aceasta coafura atrage privirea catre partea superioara a capului, de la ochi in sus. Motiv pentru care nu ne permitem sa ne neglijam sprancenele. Cel mai important este ca ele sa fie bine conturate din mana unei cosmeticiene. Ulterior, chit ca aplicati un machiaj natural, nud, nu exitati sa va accentuati sprancenele cu creion sau fard special.

Tunsoare pe par mediu

Pentru ca linia parului se termina adesea in apropierea barbiei si a gatului, mizati pe buze! Dupa ce aplicati fondul de ten si va uniformizat culoarea tenului, mascand micile imperfectiuni, aplicati mascara pe gene si, la final, un ruj rosu aprins pentru a imbina corespunzator tunsoarea cu machiajul.

Tunsoare pe par lung

Unduirile parului lung sunt asociate cu aspectul de printesa. Iar printesa are, dincolo de toate, un ten perfect. Makeup artistul Palumbo explica de ce: Parul lung atrage atentia asupra liniei centrale a fetei, de la frunte la barbie. In conditiile in care acestea sunt cele mai expuse diverselor imperfectiuni precum acneii, trebuie sa lucram la ten per total. Asadar, investiti intr-o baza de machiaj, intr-un fond de ten si anticearcan, toate de cea mai buna calitate pe care v-o permiteti, caci cu aceste trei obiecte din trusa de machiaj veti putea obtine tenul perfect.

Facebook Comments

Adauga un comentariu